To je to što me zanima!

Bacili na nju ledenu vodu, ona vrisnula, a čeljust joj - iskočila

Voda je bila toliko hladna da sam vrisnula, no odmah sam imala jako čudan osjećaj. Pokušala sam zatvoriti usta no nije išlo, bila su zaglavljena, kaže Isabelle Roberts
Vidi originalni članak

Britanka Isabelle Roberts svoj pokušaj da pomogne oboljelima od ASL-a pamtit će zauvijek. Dok su je mama i sestra polijevale kantama ledene vode, djevojka je naglo vrisnula uslijed čega joj je iskočila čeljust . 20-godišnjakinja je nakon polijevanja naglo utihnula, ne vjerujući što se zbiva.

- Voda je bila toliko hladna da sam vrisnula, no odmah sam imala jako čudan osjećaj. Pokušala sam zatvoriti usta no nije išlo, bila su zaglavljena. Tada me uhvatila panika, a sestra i mama su me odmah odvele u bolnicu - ispričala je.

Video njezinog 'ledenog izazova' u rekordnom vremenu postao je internetski hit na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • SamoMatko 05.09.2014.

    nekome ispadnu gace nekom grudnjak a nekom ispadne vilica

  • ojdimidojdimi 04.09.2014.

    jedan dobar šamar ošale ispravi lice..........................................

  • morbid_angel 03.09.2014.

    malumunjena Bodovi: 69 Draga Isabelle, morat cu te razocarati, ali sa ovom svojom gluposti nisi pomogla oboljelima vec odmogla sebi i usla u mnogobrojnu skupinu budala koja smatra da poljevanje vodom nekom smanjuje muku. Bravo, evo ti keks. znaci ta osoba je komentirala isto kao i ja negativno i njoj niste dali opomenu a zasto??

Komentiraj...
Vidi sve komentare