To je to što me zanima!

Bacio bombu na momačkoj, ozlijeđeni pušteni iz bolnice: 'Imaju više ozljeda od gelera'

Muškarac (27), koji je bacio bombu među goste je uhićen, a policija će nakon istrage objaviti koju vrstu bombe je upotrijebio
Vidi originalni članak

U četvrtak 17. lipnja 2021. oko 23.30 sati u mjestu Kunovci ispred obiteljske kuće, 27-godišnjak je pod utjecajem alkohola aktivirao eksplozivnu napravu. Tom prilikom je 27-godišnjak ozlijeđen kao i 26-godišnjak i 64-godišnjak koji su također bili pod utjecajem alkohola. 

U tijeku je očevid, dok je 27-godišnjak uhićen i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja – izvjestila PU Požeško slavonska.

PRETJERALI S ALKOHOLOM Bacio bombu na momačkoj kod Požege, troje ljudi je u bolnici

Neslužbeno doznajemo da se radilo o momačkoj večeri. Ozlijeđeni su pomoć zatražili u Općoj županijskoj bolnici u Požegi. 

– Pacijenti su nakon ukazane pomoći otpušteni na kućno liječenje. Dakle radi se o ozljedama zadobivenim od krhotina ručne eksplozivne naprave i one su lakše – rekao je dr. Ivan Vukoja. 

– Ne znamo o kojoj se eksplozivnoj napravi radi i znat će se nakon što očevid bude u cijelosti okončan – rekla je Nikolina Janković, glasnogovornica PU Požeško slavonske.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • duš man 18.06.2021.

    loša neka bomba... u partizanskim filmovima odmah ubije barem 33 fašista... a moj kolega, veliki " branitelj" jednom je bombom pomeo sve četnike u krugu od 3 km....😂🤣😂🤣... naravno, uz žuju.... 😁

  • Onaj koji bi vas sve povješao 18.06.2021.

    Kako evolucija zna zakazati.

  • 18.06.2021.

    Bombastičan naslov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare