To je to što me zanima!

Muškarac bacio Molotovljev koktel na Centar za socijalnu skrb u Ivancu! Uhitili su ga

Policija je objavila kako je uhitila muškarca koji je bacio staklenu bocu sa zapaljivom tekućinom. Dodali su kako je isto jutro u toj obitelji bilo postupanje Centra u području obiteljsko-pravne zaštite djece
Vidi originalni članak

Drama u Centru za socijalnu skrb u Ivancu kraj Varaždina.

Muškarac (40) u  9.25 sati došao je u Centar za socijalni skrb na prvom katu zgrade, razbio je staklo na vratima hodnika i bacio zapaljivu staklenu bocu.

- Nakon toga se u automobilu udaljio s mjesta. Nastala je samo materijalna šteta, nitko nije ozlijeđen. Brzom reakcijom policije muškarac je priveden i doveli su ga u Policijsku postaju Ivanec na krim istraživanje - objavila je policija.

Kako prenosi sjever.hr, muškarcu je isto jutro po žurnoj mjeri oduzeto dijete. Policija je objavila kako je događaju prethodilo službeno postupanje Centra u području obiteljsko-pravne zaštite djece.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • CroatiaVictim gmail 21.12.2022.

    Mnogi drugi roditelji i mi ovdje koje ovo komentiramo smo žrtve toga u RH a to još nitko nije fer neutralno generalno u maloj RH analizirao da je to stvarno tako i da nas je u RH sve manje obitelji i djece i roditelja kao i partnera koji zbog toga i nežele djecu u budućnusti jer su svjesni gdje borave i žive i u kojem sistemu nepravednosti i nestručnosti su izloženi bez osjećaja u većini slučajeva bolje poziciniranih pojedinaca kao samo tako postavljenih i preostalih u RH. Neštitimo stav i čin tog navodnog oca djece ali da se ovdje razumijemo, nisu uvjek roditelji krivi nego druge stvari i dešavanja oko nas sviju kao i u dosta slučajeva sami nestručni ili bahati pojedinci vježbanci koji se tim uzdižu i prave se velikani na teret obitelji koja zbog takvi prekomjernih ponašanja pojedinaca takopzvani- službenika pate čitav svoj život sa posljedicama i traumama.

  • CroatiaVictim gmail 21.12.2022.

    …jedinu grešku što je napravijo taj živi čovjek je, nema vjerojatno dokumentiranih transparentnih dokaza/svjedoka od samog početka pa do kraja i njegovog jednostavnog uhićenja od MUP- policijskih djelatnika koji nesluže neutralno narodu nego samo zaposlenicima tvrtke Centra za socijalnu skrb RH gdje si rado samoicijativno zloupotrebljavaju djelatbnici CZSS tu mogućnost i djelatnike MUP-a kao tako zaposleni bolje pozicinirani pojedinci u istinu i u stvranosti stvarno podmuklo u dosta slučajeva diljem RH se ponašaju bahato prema RH preostalim malo roditelja („u ovim vremenima u kojima živimo i di nije lako izaći na kraj sa djecom i imati djecu u ovim vremenima“) kao svemoćni i da im nitko ništa kao bolje poziciniranim paradoks nemože i kada lažu, manipuliraju i kada nisu u pravu uvjek se stavljaju sistematski da su u pravu ti amateri pojedinci, pa bar silom i dodtanom manipulacijom takozvanog sudca i manipulacijom RH pravosuđem praksom gdje nitko nizašta od djelatnika nije odgovoran niti je osigurano i odgovorno potpisao svoju odluku kao živ čovjek … što je Apsurdno interna korupcija i zatašakani organizirani kriminal bolje poziciniranih međusobno.

  • CroatiaVictim gmail 21.12.2022.

    Komentar i prva rekonstrukcija sa psihološkim ocjenjujućim mišljenjem- po tekstvima iz medija ovdje u više djelova zbog količine teksta: Obiteljski čovjek časno svjesno i transparentno došao takozavanim službenicima i samo tako proglašenom stručnom timu i/ili službenicima odnosno preostalim nekvalificiranim neiskusnim djelatnicima u RH koji još nisu dovoljno ispraksani da napuste RH i najavio tim svojim transparentnim postupkom javno i očigledno javnosti da ti takozvani službenici nisu fer neutralno ljudski stručno kvalitetno postupali kao pojedinci zaposlenici i takozavni uvjek zaštićeni službenici….Želijo je biti jasan kao stub obitelji živ čovjek, da su mu obitelj amaterski neprofesionalno nestručno time masivno povrjedili sa doživotnim posljedicama za cijelu obitelj….

Komentiraj...
Vidi sve komentare