To je to što me zanima!

Bageri se vraćaju, ali skateri neće odustati od parka u SC-u

Zagreb: Bageri su, podsjetimo, prošli četvrtak došli kako bi srušili skate park. U tome su samo djelomično uspjeli jer su ih mladi spriječili da i dalje ruše
Vidi originalni članak

Bageri su se u ponedjeljak u sedam sati vratili u dvorište Studentskog centra s namjerom da do kraja sruše skate park kraj Francuskog paviljona. Bageri su, podsjetimo, prošli četvrtak došli kako bi srušili skate park. U tome su samo djelomično uspjeli jer su ih mladi koji su se tamo okupili spriječili da dalje ruše. Mladi skateri kažu i kako se i dalje ne misle povući te kako će tijelima braniti "skate skulpturu u SC-u". Očekuju i da će ih primiti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te da će s njim riješiti problem. Bandić, pak, kaže kako to pitanje nije u ingerenciji grada, ali je skaterima obećao pružiti pomoć. 

Skateri su istaknuli kako je sanacijski upravitelj nazvao inspekciju Ministarstva graditeljstva da se skate park ukloni, a navodno zbog obnove Francuskog paviljona. Kažu kako ondje zapravo žele napraviti parkiralište. Izdana je dozvola za rušenje, a skate park navodno nema građevinsku dozvolu.    

Idi na 24sata

Komentari 11

  • svakaj 29.07.2013.

    Dečki sretno! Nedajte se!

  • rudonja 29.07.2013.

    Ako naprave parking mogu skejtat po autima.

  • jarunos 29.07.2013.

    ma samo rusi to ruglo,kakvi park,pa to je sramota a ne park,bageri sveeeeeeeeee rusite

Komentiraj...
Vidi sve komentare