To je to što me zanima!

Bagerom na Poglavarstvo: Prestanite rušiti Paromlin

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VIDEO: Stranka Za Grad bagerom je krenula na zagrebačku Gradsku upravu kako bi još jednom upozorila na rušenje Paromlina, spomenika industrijske arhitekture.
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 23

  • DraganStojkovic 03.07.2014.

    Ako su već počeli uklanjat juzni dio koj se i sam srusio neka uklone do kotlovnice s mazutom koja je betonska građevina svaki dan se secem po toj lokaciji sa psom i osjeti se smrad trulezi strahota za centar grada kakav spomenik kulture da je to spomenik kulture on bi odavno bio obnovljen ovako samo propada jedino sto srusit do temelja i sagradit nesto korisno za grad zagreb nekuzim cemu uklanjanje sjeverne juzne i zapadne strane kad ostaje istocna koja je jos gorem stanju...

  • Car i Mrgud 02.07.2014.

    Srušil je poglavica i Cvjetni, šumu na Sljemenu, žičaru...kaj njemu znači Paromlin? Pa taj bi srušio i HNK da ima kakvu računicu. I ko mu kaj može? Nije on tu radi boljitka Zagreba, nego radi svoga i plemena mu. Ko to ne vidi, a nije suplemenik, taj je zreo za psihijatrijsko promatranje.

  • 02.07.2014.

    Ajmo malo pogađati: šoping-centar ne bu,jedan je blizu,znači,stanovi po 2,5-3 soma ojrića po kvadratu! Kaj ne,Miki? I onda zamijeniš za Bužanovu,i ne buš moral imati vozača,fontane su ti blizu,i možeš cijeeeli dan biti u susjedstvu-na poslu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare