To je to što me zanima!

Bagerom srušio pola zgrade jer ga vlasnik nije htio isplatiti

Vlasnik zgrade u njemačkom gradu Blumberg dugovao mu je 4,9 milijuna eura. Nakon svađe s vlasnikom koji mu nije htio isplatiti novac, bagerist se u srijedu ujutro odlučio osvetiti
Vidi originalni članak

Bagerist, nakon što mu poslodavac nije isplatio novac za posao koji je dovršio, napravio je štetu od preko pola milijuna eura na novoizgrađenoj zgradi čiji je bio izvođač.

Nema ozlijeđenih, zgrada je bila prazna, a 50-ak ljudi je u nevjerici gledalo kako mahnito kreće prema zgradi i ruši pred sobom.

Pogledajte video:

Vlasnik zgrade u njemačkom gradu Blumberg dugovao mu je 4,9 milijuna eura. Nakon svađe s vlasnikom koji mu nije htio isplatiti novac, bagerist se u srijedu ujutro odlučio osvetiti. Stao je tek kada mu je na bageru puklo hidraulično crijevo. Policija je ogradila područje u slučaju da je bagerist oštetio plinske spremnike u zgradi, a šteta se procjenjuje na 499 tisuća eura.

Nakon incidenta, bagerist je otišao automobilom, a kasnije se predao policiji.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • pjele 03.08.2021.

    nije više ni njemačka što je bila samo ipak tamo ima više jaja nego ovdje

  • Colt 45 01.08.2021.

    Bravo majstore! Vlasnik zgrade je vjerojatno neki balkanski ljudožder, sa naših prostora.

  • 31.07.2021.

    Tako to ide...Ja sam se bavio prodajom auto dijelova, 2x sam slično reagirao...jednom sam lika zaskočio kada je kretao od kuće, otvorio vrata, ugasio auto, izvadio kontakt ključ, legao pod auto i skinuo anlaser, koji nije platio 6 mjeseci, a drugom sam auto otvorio na parkiralištu, i poskidao ono što sam mu mjesec dana prije ugradio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare