To je to što me zanima!

Bajs: U promidžbu turizma uložit ćemo 30 mil. eura

Bajs kaže kako je Hrvatska ove godine među uspješnijim europskim zemljama. Dosta novca uložit će se 2010. g u internetsko oglašavanje
Vidi originalni članak

Ministra turizma Damir Bajs najavio je rekordno ulaganje u promidžbu hrvatskog turizma sljedeće godine. Kaže kako je Hrvatska unatoč manje turističkih dolazaka nego lani među uspješnijim europskim zemljama, prenosi HRT. U oglašavanje na stranim tržištima bit će utrošeno gotovo 30 milijuna eura. Najveći porast odnosi se na internetsko oglašavanje. Stručnjaci smatraju da će iduća godina biti teža od 2009.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jluci82 19.12.2009.

    promovirati turizam? ukinite harač na naplatnim kućicama,a prigovaramo slovencima zbog vinjeta.

  • FOTOGENIČNI SVETAC 19.12.2009.

    Evo kako je lako opljačkati lovu od stoke sitnog zuba. HDZ stručnjaci znaju kako to ide bez problema!

  • Sofi 19.12.2009.

    Kao da već nisi dao dosta novaca u Adriatica.net već će garant većina ovih sredstava biti namjenjena opet njima. Kao da u Hrvatskoj nema nijeden druge turističke agencije koja dovodi turiste i kojima treba pomoći. A za Adriaticu.net se ne zna niti tko su joj pravi vlasnici... Započela je sa radom u Sloveniji.. Pa si vi narode mislite kud ide taj novac koji oni dobivaju. Jer i ove godine su dobivali za svakog dovedenog turista 10 E. Halo pa tko je ta Adriatica???

Komentiraj...
Vidi sve komentare