To je to što me zanima!

Baka (42) se seksala sa svojim rotvajlerom, a dečko je slikao

Policija je pretražila kuću Paule Mangan (42) vjerujući kako je njezin dečko Lee McCall (41) piroman i voajer. Našli su slike na kojima se Mangan seksa s psom
Vidi originalni članak

Britanska baka Paula Mangan (42), koju je dečko Lee McCall (41) slikao kako se seksa s mješancem rotvajlera, osuđena je zbog zoofilije. Policija je pretražila njezinu kuću u Liverpoolu zbog sumnji da je McCall piroman i voajer te pronašla CD s 33 gnjusne fotografije. Našli su i 61 sliku dječje pornografije. 

Mangan, koja ima dvije kćeri tinejdžerice i unuka priznala je seks sa životinjom na sudu u Liverpoolu. Sudac Robert Warnock ju je nazvao 'problematičnom i poremećenom osobom' i odredio joj dvije godine dobrotvornog rada uz nadzor. McCall je priznao da ju je slikao i čeka presudu u travnju, piše The Sun. Njihov susjed je rekao kako još imaju psa.

- Nevjerojatno i odvratno! Činili su se kao normalna obitelj - rekao je neimenovani susjed.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • balto 1 03.03.2011.

    fuj gade mi se takvi bolesnici zatvoriti ih negdje zajedno sa pedofilima. ***admin*** Molimo pišite malim slovima.

  • glumac12 02.03.2011.

    veli ona stara izreka PAS TE JEBO

  • user_49141 24.02.2011.

    Ovo je teški psihički poremećaj pod nazivom sodomija i ovakvi slučajevi se liječe u psihijatrijskim ustanovama, a ne na sudu i dobrotvornim radom. Sodomija je poprilično raširena, čak i kod nas u ruralnim sredinama, nebiste vjerovali koliko toga ima, ali obično je prakticiraju muške osobe, srednje dobi, neoženjeni i sa poremećajem u ponašanju, odnosno osobe koje nisu u stanju kontrolirati svoje nagone. Sve skupa, to je za žaliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare