To je to što me zanima!

Baka desetak gajbi stavila na krov, a nije ih učvrstila

Gospođa je naglo kočila i kretala. Drvene gajbe ljuljale su se na krovu. Bile su zavezane s tankom špagom. Na sreću povrće nije odletjelo na cestu
Vidi originalni članak

Još ne vjerujem. Baka je na krov auta natovarila desetak drvenih gajbi punih zelene salate. Sve to pričvrstila je popreko samo jednom tankom špagom, rekao nam je čitatelj Krunoslav Marković koji je u petak oko 9 sati na križanju Zvonimirove i Bauerove ulice u Zagrebu fotografirao neodgovornu vozačicu.
- Ništa nije privezala gumom za krovni nosač niti barem malo čvršćom špagom. Kočila je i kretala dosta naglo. Sve se je ljuljalo, ali na sreću ništa nije poletjelo na cestu. A i stražnji dio auta bio je krcat gajbama s povrćem toliko da zbilja ne znam kako je vidjela iza sebe - dodao je Krunoslav. Žena je iz Bauerove ulice skrenula u Zvonimirovu u smjeru centra, a vjerojatno se s gajbama uputila na najpopularniju zagrebačku tržnicu Dolac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Comentator 06.03.2010.

    a u autu je vozila trokrilne ormare pa nije imala mijesta?

  • jethro_tuller 06.03.2010.

    problema srecom nije bilo. moglo ga je biti da je nesto palo sa krova,a vozac iza krivo odreagira i naglo skrene negdje ili u nekoga. nije bas nemoguca situacija,zar ne?!

  • rođin rođo1 06.03.2010.

    i u čemu je sad tu problem gospodine markoviću.zaradio si 100kn i još se ljutiš na gospođu,a na kraju krajeva nije se ništa ni dogodili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare