To je to što me zanima!

Baka dječaka iz Klaićeve: Nije smjela prići svojem unuku (2)

“Ti nisi nikakva majka”, kazala je 24-godišnjakinji njezina majka (50) te ju ošamarila. Ni 24-godišnjakinja joj nije ostala dužna. Majku je udarala po glavi i trbuhu i čupala za kosu
Vidi originalni članak

Majka (24) zlostavljanog dječaka (2) iz Klaićeve bolnice i njegova baka imaju presudu iz veljače prošle godine. Obje su nakon žestoke svađe u veljači 2018. završile na Prekršajnom sudu te su osuđene zbog obiteljskog nasilja.

ODLUČNA JE Baka zlostavljanog dječaka (2): Tražit ću da se brinem o unuku

“Ti nisi nikakva majka”, kazala je 24-godišnjakinji njezina majka (50) te ju ošamarila. Ni 24-godišnjakinja joj nije ostala dužna. “J.... ti mater”, rekla je majci te ju udarala po glavi i trbuhu i čupala za kosu.

UŽAS U ZAGREBU Zlostavljanog dječaka smjestili su u Dječji dom u Nazorovoj

Jednoj i drugoj zatvorske kazne zamijenjene su uvjetnom, a dobile su i zabranu međusobnog uznemiravanja na godinu dana, odnosno baka nije smjela prići kćeri ni unuku.     

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 13.07.2019.

    Odličan odnos majke i kćeri,nikakvo čudo dase dotična prema djetetu odnosi kao da nije uopće njen.Ma,najiskrenije nisam nikakav sudac,ali postoje institucije,plaćene,za rješavanje ovakovih situacija.A da,pretrpane su ovakvim slučajevima pa,gle čuda,nije ni primijećeno zanemarivanje i zlostavljanje.Da se razumijemo,ima divnih ljudi pa upravo zbognjih nije u redu generalizirati,općenito,pa tako ni socijalne radnike.

  • bipa 13.07.2019.

    Nitko tu nije primjer nikome! Znaci vec majka ima los potez cim pocinje samaranjem a ne pricom i to je samo nastavi slijed....

  • Bafl 13.07.2019.

    Kako je moguće da je djete moglo biti kod nekog tko je osuđen za obiteljsko nasilje prvo kaznom zatvora pa poslje uvijetnom da ju nitko ne povijerava i obilazi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare