To je to što me zanima!

Baka napravila afrodizijak za unuku, obje su ostale trudne

Srbija: Djevojka (24) i njezin muž nisu mogli dobiti dijete. Baka Stana (61) je napravila afrodizijak koji je davala svojem mužu. Morala je pobaciti, zbog godina
Vidi originalni članak

Baka Stana S. (61) iz Vranja u Srbiji napravila je afrodizijak od kojeg su i ona i unuka N.S. (24) ostale trudne. Stana nije mogla više gledati kako su unuka i njezin muž tužni jer ne mogu dobiti dijete. 

Napravila je afrodizijak koji utječe na povećanje plodnosti muškarca. Točan recept ne želi otkriti, ali kaže da je afrodizijak napravila od kestena i raznih travki. Dala ga je unuci, a ona svojem mužu. Stana je pak davala krišom afrodizijak svojem suprugu Sveti. Nekoliko puta ga je probala i ona. Kaže kako je afrodizijak na nju "čudno" djelovao, ali nije joj žao jer je njoj i suprugu nakon toliko godina bilo jako lijepo. Stana je ostala trudna, a uskoro je zatrudnjela i njezina unuka. Stani je liječnik savjetovao da prekine trudnoću jer je opasna za njezine godine. Sveto joj je kaže sve oprostio jer je shvatio da je njezino zdravlje dovedeno u opasnost. Nakon ovog je u Vranju nastala velika potražnja za Staninim afrodizijakom, piše u četvrtak Alo. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • DedaCvrle 07.11.2015.

    Afrodizijak?? Ma nemoj! Meni našla baba prodavati *uda pod bubrege.... hm.... ! Unuka našla novoga zagondžiju ali je vjerojatno nešto počelo izlaziti na vidjelo i sad baba zajedno sa djedom prodaje priču da je i ona zatrudnjela zbog nekoga afrodizijaka! ... Sa kuhanim špagetama se ne igra pikado!!!!!!:))))

  • vidum 07.11.2015.

    Ako baba od priko 60 ostane trudna, onda bi i didu od toga moga narest drob.

  • malitechnicar 07.11.2015.

    Nije mi samo jasno kako sam na početku čitanja članka imao osjećaj da se ista zove Stana..?! Za ostale ništa ali...?! Ozbiljno. Hebate, sad me strah nekako toga i sav se ježim..Čudno, ne znam sad jel moram u Vranje ili kaj to znači...P.S. Ne trebam je (još) zbog čarobnog napitka....

Komentiraj...
Vidi sve komentare