To je to što me zanima!

Bakir Izetbegović žestoko prozvao Zorana Milanovića: 'Prešao je sve crvene linije!'

Izetbegović navodi da Milanovićeve uvrede ne mogu nikome donijeti nešto dobro, ali da mogu pogoršati odnose između BiH i Hrvatske, ali i bošnjačkog i hrvatskog naroda
Vidi originalni članak

Lider SDA Bakir Izetbegović putem Twittera reagirao je na izjavu Zorana Milanovića.

- Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović nastavlja iz dana u dan vrijeđati BiH i Bošnjake. U novoj medijskoj eskapadi svoju zlobu i neprimjereni rječnik usmjerio je prema žrtvama genocida u Srebrenici, tvrdeći pri tome da im je “priopćenje pisao Bakir Izetbegović”.

Priopćenje Udruženja “Majke Srebrenice” u kojem su reagirale na Milanovićevo negiranje genocida nisam pisao ja, niti bilo tko iz SDA, ali bih svaku riječ iz tog priopćenja – potpisao - naveo je Izetbegović na Twitteru.

Poručio je i da je Milanović u javnim istupima prešao sve crvene linije.

- Zoran Milanović je svojim javnim istupima i zdravom razumu neobjašnjivom ponašanju, već odavno prešao sve “crvene linije”. I to bi bio samo osobni problem frustriranog medijskog nasilnika, da nije riječ o predsjedniku Republike Hrvatske, države članice Europske unije i NATO-a - dodao je.

Izetbegović dalje piše da Milanovićeve uvrede ne mogu nikome donijeti nešto dobro, ali da mogu pogoršati odnose između BiH i Hrvatske, ali i bošnjačkog i hrvatskog naroda.

'ŽIVI BILI' Majke Srebrenice: Komentar predsjednika Milanovića o genocidu je 'jadan i bijedan'

- Uvrede koje je Zoran Milanović uputio majkama iz Srebrenice, kao i podcjenjivanje i pokušaji dehumanizacije Bošnjaka, svrstavaju ga rame uz rame s negatorima genocida i zagovornicima zločinačkih velikodržavnih projekata - navodi Izetbegović i nastavlja:

- Milanović svojim stavovima i uvredama koje svakodnevno izgovara neće promijeniti istinu utvrđenu presudama međunarodnih sudova o genocidu, etničkom čišćenju, koncentracijskim logorima i udruženim zločinačkim pothvatima - objavio je.

'NISAM NEGIRAO GENOCID' Milanović: Te majke Srebrenice, imaju li dvije vijuge u glavi?

Navodi da će Milanović svojim izjavama postići to da ga povijest upamti kao predsjednika Hrvatske koji je negirao genocid nad Bošnjacima u Srebrenici i vrijeđao porodice žrtava.

- Želimo vjerovati da u politici i općenito društvu u Hrvatskoj i dalje ima dovoljno demokratskog kapaciteta i zdravog razuma, koji će se, ako ga već ne mogu zaustaviti, barem javno i jasno ograditi od Milanovićevih pogubnih stavova. I zbog nas u BiH, ali na prvom mjestu zbog sebe samih - zaključio je Izetbegović.

OBJASNIO O ČEMU SE RADI Zekanović objavio video gdje zbog Milanovića navodno zove 112: 'To bi ti trebalo naplatiti'

Idi na 24sata

Komentari 48

  • rebecaQQ 11.11.2022.

    Milanovic samo rekao istinu,Bakir obicni serator,a majke se dale u radikalnu politiku

  • Karma♣ 11.11.2022.

    I crvene a i bijele

  • yocko 11.11.2022.

    A kada dobivaš milijune iz Hrvatske pomoć Bosni, onda se ne buniš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare