To je to što me zanima!

Balea čuva policija, rođakinja zaručnice nestala s drogom...

Nogometaša Garetha Balea čuva policija nakon što je rođakinja njegove zaručnice nestala s kovčegom punim novca, droge i satova. I njegova zaručnica je u strahu
Vidi originalni članak

Nogometaša Garetha Balea čuva policija nakon što je rođakinja njegove zaručnice nestala s kovčegom punim novca, droge i satova.

Epiphany Dring, bivša manekenka i rođakinja Emme Rhys-Jones koja je supruga slavnog nogometaša, pobjegla je s kovčegom vrijednim oko milijun funti. U njemu se nalaze oko 300.000 funti u gotovini, droga i vrijedni satovi.

Prema pisanju britanskih medija, tri naoružana policajca čuvaju stražu ispred soba hotela u Španjolskoj u kojem trenutačno borave igrači Real Madrida. Policija sumnja da je kovčeg pun novaca Epiphany 'nabavila' prijevarom između dvaju narko kartela.

Emma Rhys-Jones (25) je također u strahu da bi njihov dom vrijedan dva milijuna funti mogao biti meta. Policija je potvrdila i da su zapaljena dva vozila koja pripadaju tetama Emmy Rhys-Jones.

Članovi obitelji rekli su medijima kako se boje da napadi neće prestati jer je ukraden novac. Također, boje se da će Gareth i Emma biti meta jer imaju novca. Otac Emme Rhys-Jones trenutno se nalazi u zatvoru jer zbog prijevare od dva milijuna funti, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • lilyan 26.09.2016.

    Ubijte me ako ja razumijem čija rođakinja - njezina il njegova u svakom slučaju-gadno

  • 26.09.2016.

    ne znam jel sam pošo ili došo

  • It's kišing 26.09.2016.

    Iz ovog teksta ja sam skužio da je Bale sam sebi tetka... Ovo gore nego u meksičkim sapunjarama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare