To je to što me zanima!

Balističar predlaže vještačenje odjeće ubijenog Ivana Mamića

Šoštarićeva odvjetnica Milica Đurđević je iznervirala Hodaka, koji zastupa obitelj Mamić, pa joj je dobacio: Možda je Ivan još živ! Možda ga Šoštarić nije ni upucao!
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Zagrebu danas u rekonstruirali ubojstvo mladog Ivana Mamića (18), kojeg je prošle godine na Jarunu nekoliko puta upucao policajac Siniša Šoštarić (41). Iako je Šoštarićeva odvjetnica Milica Đurđević inzistirala da i on bude prisutan na rekonstrukciji, sutkinja je taj zahtjev odbila.

Balističar Rade Stojadinović, koji je danas svjedočio, predložio je vještačenje odjeće Ivana Mamića, koje još nije obavljeno, a kojim bi se, kako je rekao, utvrdilo s kolike je udaljenosti Šoštarić ispalio hice. 

- Prema sadašnjim spoznajama, odnosno činjenici da su četiri hica u leđa bila blizu jedan drugome, čini se da su ispaljeni u brzini i s male udaljenosti - rekao je.

Odvjetnica Đurđević je, pak, iznervirala odvjetnika Zvonimira Hodaka, koji zastupa obitelj Mamić, nizom pitanja vještacima, primjerice, o pronađenim čahurama, širini rana i slično, da joj je na kraju ironično dobacio:

- Pa možda je Ivan Mamić još živ! Možda ga Šoštarić nije ni upucao! - aludirajući na činjenicu da je Šoštarić u Mamića pucao i da to uopće nije sporno.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mmdd 15.01.2012.

    policajac i to pucao u leđa?? četri hica ? Pa ne da nebi izašao nikad iz zatvora nego bi mu i kosti još bile tamo 400g.Šteta što nemamo kazne kao SAD.

  • zdravkomamic_1 15.01.2012.

    pa to ima samo u ovoj nasoj "popisanoj" hrvatskoj koju gdje se oni sto imaju vlast i moc izivljavaju na onima drugima, u ovom primjeru na ivanu ( kojeg sam cijeli zivot poznavao) se jedan policijski psihopat izivljavao kao na zivotinji. pucao u njega dog god je imao metaka i sad ga tretiraju kao problemi u zivotu, bolesno dijete pa ovo pa ono,..... treba mu mater jebat i smaket govno da se napati vise i rjesit mu probleme sa 8-9 metaka ali pocevsi od nogu. smrdljivi gad...... a i ta kurvetina sto ga brani je poremecena dok zastupa tog ljigavog smrada kojemu negine pakao.......

  • 24satakomentator 14.01.2012.

    Bio sam mu na sprovodu i vidio mu roditelje...shrvane...ne daj Bože nikome takvo što....njima je sigurno sasvim svejedno sad jer im ništa ne može vratit sina. Čitao sam neki dan, za krađu automobila neki lik dobio 4 godine zatvora...a ovaj koji je ubio čovjeka još će prije izaći....takav je naš zakon! sjeban ! :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare