To je to što me zanima!

Banda na motorima opet hara? Opljačkana turistička agencija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dvojica naoružanih razbojnika opljačkala su u srijedu popodne turističku agenciju u porečkom naselju Špadići. Ukrali su za sada nepoznatu količinu novca i pobjegli
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu, nešto prije 18 sati, dobila dojavu o još jednoj oružanoj pljački na području Poreča .

Ovaj put meta pljačkaša bila je turistička agencija i mjenjačnica u porečkom naselju Špadići . Dvojica pljačkaša upala su u agenciju i, prijeteći pištoljima zaposlenicama (21 i 51), otuđila za sada nepoznatu količinu novca.

Podsjetimo, početkom mjeseca dvojica maskiranih muškaraca na motociklu opljačkala su hotel Materada , smješten samo 500 metara dalje od turističke agencije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hajrudin Merdanović/24sata

Maskirani potkapama s prorezima za oči i naoružani pištoljima upali su nešto prije 22 sata u hotel. Prestravljeni turisti koji su se našli u blizini recepcije, počeli su vrištati i bježati iz hotela . Sve to nije nimalo omelo pljačkaše koji su jednog zaštitara srušili na tlo i brutalno počeli cipelariti. Drugi zaštitar za to je vrijeme uspio pobjeći na stubište nasuprot recepcije i iz zaklona obavijestiti policiju o pljački.

Razbojnici su u hotelu napravili pravi dar-mar prije nego što su pobjegli s novcem. Dvojica djelatnika poklekla su pred prijetnjom vatrenim oružjem i pljačkašima predala sav utržak iz blagajne na recepciji. Navodno je riječ o nekoliko desetaka tisuća kuna. Nekoliko minuta poslije razbojnici su pobjegli u nepoznatom smjeru.

Prije ove pljačke, na području Novigrada nepoznati pljačkaši su po sličnom scenariju opljačkali recepciju jednog hotela.

Policija tek treba utvrditi je li riječ o povezanim slučajevima.

24sata
Idi na 24sata

Komentari 65

  • PATRICIA 20.08.2015.

    U Špadićima?Pa zar nisu tamo zaštitari.

  • g898 20.08.2015.

    Ništa čudno za motoriste.

  • NeNormalan 20.08.2015.

    Turistička agencija Adriatic također pljačka, za dovođenje gostiju uzimaju 30%, tako da ih je to vjerojatno opljačkao neki Robin Hood

Komentiraj...
Vidi sve komentare