Obavijesti

News

Komentari 65

Banda na motorima opet hara? Opljačkana turistička agencija

Banda na motorima opet hara? Opljačkana turistička agencija
9

Dvojica naoružanih razbojnika opljačkala su u srijedu popodne turističku agenciju u porečkom naselju Špadići. Ukrali su za sada nepoznatu količinu novca i pobjegli

VIDEO

Policija je u srijedu, nešto prije 18 sati, dobila dojavu o još jednoj oružanoj pljački na području Poreča .

Ovaj put meta pljačkaša bila je turistička agencija i mjenjačnica u porečkom naselju Špadići . Dvojica pljačkaša upala su u agenciju i, prijeteći pištoljima zaposlenicama (21 i 51), otuđila za sada nepoznatu količinu novca.

Podsjetimo, početkom mjeseca dvojica maskiranih muškaraca na motociklu opljačkala su hotel Materada , smješten samo 500 metara dalje od turističke agencije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata Video 00:17
Hajrudin Merdanović/24sata

Maskirani potkapama s prorezima za oči i naoružani pištoljima upali su nešto prije 22 sata u hotel. Prestravljeni turisti koji su se našli u blizini recepcije, počeli su vrištati i bježati iz hotela . Sve to nije nimalo omelo pljačkaše koji su jednog zaštitara srušili na tlo i brutalno počeli cipelariti. Drugi zaštitar za to je vrijeme uspio pobjeći na stubište nasuprot recepcije i iz zaklona obavijestiti policiju o pljački.

Razbojnici su u hotelu napravili pravi dar-mar prije nego što su pobjegli s novcem. Dvojica djelatnika poklekla su pred prijetnjom vatrenim oružjem i pljačkašima predala sav utržak iz blagajne na recepciji. Navodno je riječ o nekoliko desetaka tisuća kuna. Nekoliko minuta poslije razbojnici su pobjegli u nepoznatom smjeru.

Prije ove pljačke, na području Novigrada nepoznati pljačkaši su po sličnom scenariju opljačkali recepciju jednog hotela.

Policija tek treba utvrditi je li riječ o povezanim slučajevima.

24sata
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.