To je to što me zanima!

Banda patuljaka potkrada britanske turiste u busu

Kriminalne skupine u Britaniji koriste patuljke u krađama kofera na duljim relacijama, najčešće u autobusima jer na terminalima nema kamera
Vidi originalni članak

Patuljci se sakriju u kofere, pričekaju da autobus krene, a tad izlaze u akciju. Do sada su ukrali velik broj mobitela, laptopa, novca, nakita i slično. Ovaj problem pogađa Swebus, najveću autobusnu kompaniju koja britanske turiste prevozi do Švedske.
- Imali smo nekoliko prijava krađa na relaciji Vasteras - Stockholm i razmišljamo da nabavimo videokamere - rekao je glasnogovornik kompanije. O kakvoj je akciji riječ glumac Alex Peake je ekskluzivno za The Sun pokazao "kako se to radi". Phil je ušao u kofer standardne veličine i zatvorio se.
- Bez problema uđem u njega i mogu reći da je u njemu jako udobno. Kad jednom uđem, sve ostalo je lako za napraviti - istaknuo je Phil.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hacker-ri 24.01.2008.

    svaki put kad se koferi stave, pustis plin u komoru. Pocrkava sve zivo unutra. Netrebaju ti ni kamere ni nista, samo malo nervnog plina.

  • Marina Gace 24.01.2008.

    Maleni patuljci, valjda za razliku od velikih patuljaka? Jezik vam je na razini... Krivo, jezik vam je ispod svake razine.

  • Leonarda 24.01.2008.

    hahaha..imamo i mi svoje \"patuljke\"samo se oni ne skrivaju u koferima,nego se voze u skupim automobilima :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare