To je to što me zanima!

Bande 'bacile' 35 tijela na ulicu kao 'upozorenje' protivnicima

Članovi meksičke narko bande u utorak su na cestu usred najveće gužve bacili 35 tijela. Prema nekim informacijama iz policije, među tijelima je bilo i 12 žena
Vidi originalni članak

Članovi narko bandi u Meksiku u utorak su tijekom najveće gužve u gradu Boca del Rio na glavnoj prometnici zaustavili dva kamiona, iz kojih su nasred ceste izbacili 35 leševa. Izašli su iz kamiona i snajperima ciljali uplašene vozače, javlja Daily Mail. Srećom, nisu pucali. Lokalna policija je izvijestila kako su leševe izbacili ispred najvećeg trgovačkog centra u tim dijelu države. Vjeruju kako su na taj način htjeli upozoriti svoje protivnike. Prema nekim informacijama, među tijelima je bilo i 12 žena.

Identificirali su sedam od 35 tijela, a navodno su poznati i ubojice tih ljudi. Nisu otkrili kojim bandama su ubijeni pripadali. Osim toga, lokalni mediji izvještavaju kako su tri ubijena muškarca bjegunci iz zatvora u Veracruzu.

Borbe dilera i bandi u Meksiku su najveći problem, jer je njihova zemlja na granici trgovinom droge, između Sjeverne i Južne Amerike. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sayuri 22.09.2011.

    Užaaas, nekad je Meksiko bio pojam za odmor iz snova, dobru zabavu, odličnu hranu i gostoljubive ljude. Danas me više nitko ne bi mogao nagovoriti na odem tamo, ni privatno ni poslovno!

  • silent_ninja 21.09.2011.

    svim tim narkicima bi koljena propuco i natero ih da trce 400m s preponama, tko uspije ide dozivotno u zatvor tko ne uspije na javno smaknuce kao u srednjem vjeku...

  • 21.09.2011.

    Ma niko me na ovoj kugli zemaljskoj nemože uvjeriti da država nije na strani ovih kartela!! Nemoguće da rade te gnjusne stvari kad i gdje žele da nemaju podršku države!!!!!!!!!!!!!!!!!Ludi MEKSIKO!!!!!Ajde neka se neko u Meksiku bavi drogom ako ima muda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare