To je to što me zanima!

Bandić dao stan članu stranke, pitanje o tome ga je 'rastužilo'

Bit ću tužan cijeli dan. Zašto ovo radite, da povučete intelektualce i bisere ove zemlje na pod. Tužan sam, sad bih najradije pustio suzu, rekao je Bandić novinarki
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić izjavio je kako književnik Slobodan Prosperov Novak nije član njegove stranke te poručio novinarima da nisu dobro informirani, piše Telegram. Novinari su ga pitali zašto je Novak u gradskom stanu dok su građani koji su pogođeni u potresu u Cvjetnom naselju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja kao gradonačelnik imam diskrecijsko pravo dodjeljivati stanove zaslužnim građanima izvan popisa. Socijalni kriterij drugi je po kojem se razmatra dodjela stanova - izjavio je Bandić, a novinarki koja je postavila pitanje poručio je da mu je uništila dan. 

- Bit ću tužan cijeli dan. Zašto ovo radite, da povučete intelektualce i bisere ove zemlje na pod. Tužan sam, sad bih najradije pustio suzu. Znate li koliko on znači za ovaj grad i ovu zemlju? - dodao je Bandić. 

NEMA NIKAKVE OSNOVE Propala Bandićeva ideja da se na brzinu zaduži 5 milijardi kn

Književnik Novak u gradski je stan uselio 28. rujna 2016. godine, stan od 68.37 kvadrata dodijeljen je za službene potrebe, otkrio je Radio Student u emisiji 'Strah od slobode'. Za stan je mjesečno plaća 369 kuna. 

- Cijena najma nije navedena u javno dostupnim podacima, no ako je, kao i za ostale najmoprimce za službene potrebe, određena u visini od 5,40 kn/m2, Novak za svoj stan izdvaja čak 369 kuna mjesečno, doznaje Radio student.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • S.T.A.R.S 20.05.2020.

    Bedakkkkkk kumeeeeeeeee

  • S.T.A.R.S 20.05.2020.

    Kume pak si stebe delaju bedaka

  • rođo101 19.05.2020.

    ma šta je taj gospodin doprinio za grad zagreb da bude tako nagrađen!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare