To je to što me zanima!

Bandić iz Splita smanjuje cijene parkinga u Zagrebu

Bandić je okupljenima rekao kako je putujući u Split razmišljao o Kozari Boku, za kojeg njegov protukandidat Josipović sigurno ne zna ni gdje je
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Milan Bandić najavio je smanjenje cijena parkiranja u Zagrebu za 20 do 25 posto u svim zonama na predizbornom skupu u splitskom HNK-u.  Prva zona će biti 12 kuna, umjesto 14, druga zona 5 i treća zona dvije kune. Pred splitski HNK stigao je 15 minuta ranije te sjeo u obližnju kavanu gdje su mu društvo pravili splitski gradonačelnik Željko Kerum i gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić. Na putu do kavane prosjaku je dao 50 kuna. Kerum je na skupu podrške rekao kako ga nije pozvao u svoju stranku, ali da joj se može pridružiti. Kerum je rekao da ni Sanadera ne želi u svojoj stranci jer ne primaju ljude koji su imali i manje ovlasti u stranci, a kamoli predsjednika. Osvrnuo se i na Radimira Čačića te njegovo sudjelovanje u sinoćnjem “Otvorenom”. Nazvao ga je 'naduvenkom pačjeg glasa koji kritizira sve što je hrvatsko, koji popuje Hrvatima, a da sam nije ništa napravio'. Na skupu je govoila i Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević.
Crvenjeli smo se 45 godina. Nećemo dozvoliti novi egzodus Hrvata - oštra je bila Tomašić dodajući kako su na jednoj strani Bog i Hrvati, a na drugoj prodaja Haagu. Bandića su, osim brojnih branitelja, doši podržati i glumci Filip Radoš te Vedran Mlikota koji je u Split iz Zagreba potegnuo samo zbog skupa. Bandić je okupljenima rekao kako je na dolasku razmišljao o svemu što je učinio za Kozari Bok, za kojeg, kaže, Ivo Josipović sigurno ne zna ni gdje je. Od vukovarskog branitelja Ivice Arbanasa dobio je križ da ga stavi u budući predsjednički ured. Bandić je na kraju zapjevao sa klapom Iskon i sa Kerumom.
- Nikad ne bi napravio to što je napravio Sanader i onda se bezobzirno vraćao - rekao je Bandić dodavši kako neće proći uvlačenje “Bandića u krilo Sanadera”.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • malasuzy 07.01.2010.

    super mi je da će smanjit cijene parkinga. barem malo olakšanja u ovoj teškoj godini

  • johntaylor 06.01.2010.

    a taj Vedram Mlikota je isto u glavi jači................uz bok sa banditosom

  • drug Kardelj 06.01.2010.

    Naši dečki iz sjeverne Hrvatske nit nemogu prismrdit lopti , a kamoli igrat za repku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare