To je to što me zanima!

'Bandić je prošlost, a ne mislim ga podcijeniti za lokalne izbore'

Čak bi i jedan mandat bio uspjeh iz perspektive kako je to izgledalo prije dva mjeseca rekao je Tomislav Tomašević iz platforme Možemo i dodao da je njihov uspjeh čudo
Vidi originalni članak

I četiri mandata bi bila veliki uspjeh, kazao je Tomislav Tomašević iz platforme Možemo za N1 televiziju nakon izborne noći. 

- Čak bi i jedan mandat bio uspjeh iz perspektive kako je to izgledalo prije dva mjeseca. Brine nas jačanje desnice, pogotovo krajnje, ali spremni smo za borbu - izjavio je i dodao da tek počinju graditi infrastrukturu u cijeloj državi. Kaže da se HDZ-u isplatila izborna kocka.

TOMAŠEVIĆ SE OBRATIO 'Rekli su nam da ne možemo ući u Sabor, ali možemo! Mi smo svjetlo i ugasit ćemo ovaj mrak'

-  Sjetite se da smo išli na ranije izbore koje smo mi pokušali spriječiti jer smo smatrali da ne bi trebalo ići na ranije izbore prije nego se donese Zakon o obnovi i u jeku epidemije - rekao je. Za SDP dodaje da je na njima da sami ispitaju zašto su toliko glasova izgubili.

Optimističan je oko Zagreba i dodaje da se zbrojem njihovih i mandata SDP-a pokazuje da Zagreb nije izgubljen ili skrenuo desno.

- Vjerujem da će se to potvrditi na sljedećim lokalnim izborima - rekao je.

- Mislim da je Milan Bandić prošlost i da ne treba gubiti energiju na raspravu o njemu. Ja ga nikada u životu nisam podcijenio, niti ga mislim podcijeniti za lokalne izbore - rekao je. 

BORIĆ JE ZADOVOLJNA 'Očekujem čestitku Jane Fonde'

Kaže da će im u Saboru prioritet biti transformacija ekonomije prema zelenom i otpornom gospodarstvu, poticanje zelene javne nabave, otvaranje radnih mjesta, smanjenje društvenih razlika.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 06.07.2020.

    Bandić je sa svojom družbom doveo grad na dno današnje civilizacije. osim primitivizma, potrošenih desetaka milijardi i najnižeg populizma nismo vidjeli baš ništa. A svi koji nisu u stanju vidjeti bezočni kriminal neka idu na testiranje IQ.

  • GZIRA untd 06.07.2020.

    Tomašević vidio zemljaka Banditosa pa hoće preuzeti Zagreb al koliko god Banditosa ne volim uvijek bi dao rađe glas Banditosu 👍 ovome nikad

  • ministar.. 06.07.2020.

    Lijevi anarhisti u saboru.Ajme

Komentiraj...
Vidi sve komentare