Obavijesti

News

Komentari 117

'Rekli su nam da ne možemo ući u Sabor, ali možemo! Mi smo svjetlo i ugasit ćemo ovaj mrak'

'Rekli su nam da ne možemo ući u Sabor, ali možemo! Mi smo svjetlo i ugasit ćemo ovaj mrak'
1

Večeras malo slavimo, a od sutra kreće mukotrpna borba, zaključio je Tomašević, a onda sa suborcima zapjevao Kekinovu 'Sretni ljudi', službenu pjesmu kampanje platforme Možemo.

VIDEO

Prije tri godine su nam rekli da ne možemo upasti u gradsku skupštinu, onda su nam rekli da ne možemo uzdrmati Bandića, pa su nam rekli da sa četiri zastupnika u gradskoj skupštini ne možemo ništa napraviti. Prije dva mjeseca su nam rekli da ne možemo ući u Sabor jer nema dovoljno vremena za kampanju. Prije mjesec dana su nam rekli da ne možemo uzeti mandat nigdje izvan Zagreba jer smo previše fokusirani na Zagreb. Pokazali smo im da možemo - započeo je svoj govor lider platforme Možemo Tomislav Tomašević na oduševljenje nekoliko stotina pristalica ove lijevo-zelene koalicije, koja se pokazala kao iznenađenje izbora.

Pratite emisiju Izbori 2020 - Izborna noć na 24sata

- Šest zeleno-lijevih stranaka Možemo, Radnička fronta, ORaH, Nova ljevica, Zagreb je naš, Za grad ujedinjeni su u jednom cilju da u Hrvatskom saboru dobijemo zeleno-lijevu opciju za 21. stoljeće. Opciju koja će se boriti za socijalnu pravdu, ekonomsku održivost, za demokratizaciju društva i za rodnu ravnopravnost. Nismo imali stranačku infrastrukturu, nismo imali stranačku vojsku niti resurse kao druge velike stranke, ali ono što smo imali su - duh, kreativnost inat i upornost. Hvala stotinama volonterki i volontera koji su ostavili srce na terenu za nas. Hvala svim građanima koji su nam donirali ono što su mogli, prosječna naša donacija je 20 puta manja od prosječne donacije HDZ-a. Tu se vidi tko stoji iza nas, a tko stoji iza njih - nastavio je Tomašević.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Veliki izazovi su ispred nas, sprema nam se kriza. Jedna mala iskra nam je trebala, da kao društvo shvatimo da možemo bolje, jednakije i da možemo zajedno. Prvi korak je ulazak u Sabor, drugi korak je maknuti lokalne šerife u cijeloj Hrvatskoj, a ponajviše da nakon 20 godina maknemo Bandića s vlasti. Zagreb je naš! Ovo nije kraj kampanje, ovo je početak. Zadovoljni smo rezultatom, ali smo i zabrinuti jačanjem krajnje desnice, ali borit ćemo se. Crni mrak se nadvio nad nama, ali mi smo novo svjetlo u hrvatskoj politici i ugasit ćemo taj mrak. Hvala svim biračicama, biračima i volonterima. Dat ćemo sve svoje znanje i borbenost da nam bude bolje. Jer mi to možemo! Hvala vam, pazite na epidemiološke mjere. Večeras malo slavimo, a od sutra kreće mukotrpna borba - zaključio je, a onda i sa suborcima zapjevao Kekinovu 'Sretni ljudi', službenu pjesmu kampanje platforme Možemo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa