To je to što me zanima!

Bandić: Kad budem smio, reći ću zašto sam smijenio Švaljek

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić o životu u Remetincu: Nisam čovjek koji se žali. Za Uskrs smo dobili po tri luka, šnitu kuhane šunke i jedno kuhano jaje
Vidi originalni članak

Najteže mi pada što uočavam neke probleme u gradu, a ne smijem intervenirati, rekao je Milan Bandić u subotu obilazeći stanovnike u naselju Sveta Klara. Nada se, kazao je, najboljem kako bi nastavio obavljati posao za koji su mu građani dali povjerenje. 

Kada budem smio, reći ću zašto sam oduzeo povjerenje Sandri Švaljek te ima li novi šef Holdinga moju potporu - rekao je Bandić. Kaže da je on svakog dobrog suradnika držao kao kap vode na dlanu sve dok su mogli surađivati, jer mu za upravljanje Gradom i treba dobar kadar, piše Večernji list.

Družeći se pak s građanima, u društvu svojih odanih prijatelja, u rubnim naseljima Ježdovcu, Lučkom, Klari, Obrežu ili Dragonošcu, prisjećao se raznih anegdota, ali i zatvorskog života.

– Nisam čovjek koji se žali. Za Uskrs smo dobili po tri luka, šnitu kuhane šunke i jedno kuhano jaje. Zaželio sam se sunca, šparoga, prirode, u Remetincu sam čitao i gledao televiziju – kazao je Bandić.

Što je još Bandić proživio, te što ga je zgranulo dok je bio u Remetincu pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 218

  • oktopus1 13.04.2015.

    rudi ju nije volio

  • oktopus1 13.04.2015.

    ja nisam dobio ni to morao sam kupiti,doduše na karticu

  • iza ekrana 13.04.2015.

    Ne voli Švaljekicu jer je mislila svojim glavom a ne ko ona baba Kusin kojoj ni cipele ne vire iz bandićeve guzice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare