To je to što me zanima!

Bandić: 'Kalinić je zaštićen k'o lički medvjed! Jer to zaslužuje'

Provjerava se čak 506 kontakata potvrđenih pacijenata, a četiri su osobe u karanteni pod cjelodnevnim nadzorom. Zagreb je pripremio šest ambulanti i telefonsku liniju koja je također otvorena od 0 do 24
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić održao je sa svojim suradnicima konferenciju ispred Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

Obznanjeno je kako se u Zagrebu provjerava čak 506 kontakata potvrđenih pacijenata, a četiri su osobe u karanteni pod cjelodnevnim nadzorom. Zagreb je pripremio šest ambulanti i telefonsku liniju koja je također otvorena od 0 do 24.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bandić se prvo dotaknuo značaja Andrije Štampara kao jednog od najznačajnijih medicinara u svijetu. Zahvalio se svim zdravstvenim djelatnicima, poručio građanima starije dobi da se čuvaju, a naravno i da ne izlaze bez potrebe.

I TO TRI MJESECA Miki umirovljenicima: 'Možete kasniti s plaćanjem računa...'

Također smatra da još nije vrijeme za zatvaranje grada i slične mjere, a što se tiče ZET-a, čiji je sindikat u ponedjeljak tražio uvođenje novih mjera kako bi zaštitio svoje radnike, ponajprije vozače i kontrolore, njih će Bandić posjetiti u srijedu kako bi se donijela odluka u javnom prijevozu.

OSAM NOVIH MJERA Sindikat vozača ZET-u: Želimo maske i obustavu svih kontrola

Oporba je zahtijevala ostavku Pavla Kalinića, koji se u nedjelju navečer nije slagao s Nacionalnim kriznim stožerom. Kalinić je smatrao da je potrebno zatvaranje svih ugostiteljskih objekata u Zagrebu, a taj prijedlog zagrebačkog stožera koji je potpisao upravo on, odbijen je. Bandić je ponovno stao u njegovu obranu:

TRAŽI RIGOROZNU KONTROLU Kalinić napao Nacionalni stožer oko mjera: 'Kasnimo 2 tjedna!'

- Prije ću ja sebe smijeniti nego Pavla. Pavle će biti zadnji smijenjen. Napravio je toliko dobrih stvari ovom gradu da zaslužuje da bude na tom mjestu. Zaštićen je k'o lički medvjed - zaključio je zagrebački gradonačelnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • S.T.A.R.S 18.03.2020.

    Kumeee de je Rudi Kumeeee jesmo se jučer lupili ko svinje uhhhh uhhhh

  • ravno1 17.03.2020.

    Nisam fan gospodina Bandića ali sam uvjeren da je gospodin Kalinić, što se tiče zatvaranja ugostiteljskih objekata, potpuno u pravu.

  • Shogun 17.03.2020.

    Koliko ja zavidim vama što živite u Zagrebu,nemate pojma

Komentiraj...
Vidi sve komentare