To je to što me zanima!

Bandić: 'Kupujmo hrvatsko' jača gospodarstvo i identitet

Gradonačelnik Bandić pozdravio je sve okupljene na Trgu bana Josipa Jelačića i obećao da će sljedeće godine akcija 'Kupujmo hrvatsko' trajati barem dva dana
Vidi originalni članak

Na promotivnoj akciji Hrvatske gospodarske komore 'Kupujmo hrvatsko' na Trgu bana Josipa Jelačića u utorak se predstavilo oko 400 hrvatskih tvrtki i obrtnika, a posjetitelji imaju priliku kupiti domaće proizvode po promotivnim cijenama.

- Hvala sugrađanima koji će ovdje cijeli dan pohoditi Jelačić plac. Hvala i cijeloj organizaciji jer ovo jača nacionalni identitet i našu konkurentnost. Nadam se da ćemo iduće godine ovu akciju produžiti na dva dana i pripremiti šatore da proizvođači imaju gdje prenoćiti - kazao je gradonačelnik Milan Bandić i dodao da uz moto 'Kupujmo hrvatsko' moramo slijediti i onaj 'Ne rasprodajmo hrvatsko'.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Klinkica 20.09.2012.

    Da, da, kupujmo hrvatsko, a sirovine dolaze iz Turske, Madjarske, Srbije, itd. a ovdje se samo sastavlja gotov proizvod.

  • feba 19.09.2012.

    Kada se Talijani uveli,,kupujmo naše,, bogme su se toga i držali.

  • zdrawe 18.09.2012.

    mile mile,, pa o cemu ti to? kulen, istarski prsut i paski sir si mogu normalno priustit ovi oko tebe i ovi u saboru..kako mislis da to kupuju umirovljenici sa 2000mirovine ili manje? ili si mozda mislio da si oni kupuju one drvene igracke? daj malo razmisli drugi put kad dajes ovakve savjete..

Komentiraj...
Vidi sve komentare