To je to što me zanima!

Bandić na mjestu pucnjave: 'Nemojmo stigmatizirati Rome'

Milan Bandić danas je na križanju Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara održao konferenciju za novinare na temu Sigurnost u Zagrebu nakon najnovijeg incidenta
Vidi originalni članak

Na lokaciji na kojoj je danas Milan Bandić održao press konferenciju jučer se pucalo. U pucnjavi je sudjelovalo troje ljudi, od kojih je jedno ozlijeđeno, a jedno je još u bijegu.

Bandić je rekao da se radi o tri osobe romske nacionalnosti, no apelirao je protiv stigmatizacije cijelog naroda. 

PUCNJAVA U ZAGREBU 'Jedan muškarac je u bolnici, drugi u policiji, a treći u bijegu'

- Ni na jedan način nemojmo stigmatizirati Rome u Zagrebu jer oni su građani ovog grada kao i Hrvati i pripadnici drugih manjina, oni koji su to učinili moraju odgovarati za svoja djela - pozvao je Bandić. 

'Zagreb je siguran grad'

Na pitanje novinara što će biti ako netko strada u ovakvoj pucnjavi Bandić je rekao: 

- Ja želim vjerovati da toga neće biti - kazao je te dodao da Zagreb može biti primjer multikulturalnosti. 

TEROR U ZAGREBU Policija o obračunu: Ovo nema veze s pucnjavom u Vukomercu

- Ova dva incidenta su bacila mrlju na sigurnost i otvorenost, ali apsolutno je Zagreb siguran grad i ništa neće izblijediti tu sigurnost i otvorenost - uvjeren je Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Blogerusa 25.09.2018.

    Ovaj čovek nije normalan .

  • John_Wick 24.09.2018.

    Hitno je potrebno pročišćenje države od ovih nametnika.. apsolutno nikakve koristi od njih.. štetočine kao i štakori.. 1% od njih možda nekako doprinosi ovoj državi, ostalih 99% žive na našoj grbači.. jednostavno ne želim plaćati tolike poreze i davanja i prireze, da bi veliki dio toga išao ovakvima

  • Živjela cenzura! 23.09.2018.

    Pa dobro, ne treba stigmatizirati Rome. Ali kriminalce treba potrpati u zatvor, bili oni Romi ili ne. Oni kojima smeta što su to Romi, taj nije normalan. Normalnim ljudima smeta što se puca po ulicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare