To je to što me zanima!

Bandić ne želi ići u Sabor, nego ostaje gradonačelnik

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je ocijenio da će sad, kad su prošli izbori, i u Zagrebu biti manje zagađene vode, pucanja i urušavanja ulica
Vidi originalni članak

Na sjednici zagrebačke Gradske skupštine Milan Bandić je rekao kako i dalje ostaje gradonačelnik Zagreba te da će sa SDP-om i 2009. (na lokalnim izborima) opet u pohod na pobjedu.
- Moj izborni projekt je Zagreb i sve što sam činio u političkom i obiteljskom životu vezano je uz Zagreb - odgovorio je Bandić na pitanje gradskog zastupnika Joška Morića (DC) u aktualnom satu ostaje li gradonačelnik ili prelazi u Hrvatski sabor. Na njegov upit istražuje li USKOK gradonačelnika i njegove suradnike, Bandić je odgovorio da nije ni "šef orkestra" ni šef USKOK-a, nego gradonačelnik te poručio neka institucije rade svoj posao. Bandić je rekao i da je voda u Zagrebu ispravna za piće te dodao da se analiza vode obavlja svaka 24 sata. Ocijenio je kako će, sad kad su prošli parlamentarni izbori, i u Zagrebu biti manje zagađene vode, urušavanja grada i pucanja zgrada.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • prizemlje 29.11.2007.

    Čak i gradonačelnik na obična neutralna pitanja odgovara politikom(tko-koga) pa nije ni čudno da i mi svaki komentar i ako neme veze sa politikom okrećemo na politiku...ee ukoro bi svi mogli u političare,ak tak nastavimo...samo ne znam tko će raditi..?

  • plavi_andjeo 29.11.2007.

    izgleda da i bandic ide dalje, svaka cast nasem gradonacelniku! da je on na celu sdp-a odmah bi za njega glasala

  • HellbAni_1 29.11.2007.

    ma kaj on zeli ? koga briga? kakav sabor??? njega na ulicu treba bacit... prokleta lopovcina!! Prodali su nase snove ljudini sinovi ! ., stici ce i Bandica Bozja ruka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare