To je to što me zanima!

Bandić: Nisam oka sklopio, no nikom nije ništa, to je najbitnije

Gradonačelnik Bandić tvrdi da je uvijek on glavni krivac kada se nešto dogodi - kada pada drveće po cijelom gradu, ali i kada crkne miš na Trgu bana Josipa Jelačića
Vidi originalni članak

Urušavanje dijela zgrade Paromlina komentirao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, piše Večernji list. 

- Da sam se ja prije rodio, napravio bih projekt obnove Paromlina prije pa do ovoga ne bi došlo. No, i ovo je povod da se na projektu obnove počne raditi -  rekao je Bandić kojem je najbitnije da se nikome ništa nije dogodilo, nego je 'samo palo par cigli'.

- Nešto napravi zub vremena, nešto dragi Bog, a nešto ćemo i mi - rekao je gradonačelnik koji tvrdi da je uvijek on glavni krivac kada se nešto dogodi - kada pada drveće po cijelom gradu, ali i kada crkne miš na Trgu bana Jelačića ili kada se mačka popne na drvo. 

U noći se tri puta dizao: 'Požalio sam što sam kupio penthouse

Gradonačelnik je rekao da cijelu noć oka nije sklopio. Tri puta se dizao skupljati stvari po balkonu na kojem je sve letjelo.

- Požalio sam što sam kupio penthouse, tu puno jače puše nego na donjim katovima - rekao je i dodao da će za svako uništeno drvo posaditi tri nova.

Inače, automobile koji su bili parkirani uz staru zgradu uklonili su 'pauci', a iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama građane su pozvali da uklone svoje automobile. 

>>> Muškarca (46) je ubilo stablo; dvoje radnika se bori za život...

Idi na 24sata

Komentari 68

  • svanuće 11.11.2013.

    Baš je dobro da imamo Bandića,to majka ne rađa često.

  • WOMANIZER 11.11.2013.

    legenda od gradonačelnika! :D

  • ben hur panonius 11.11.2013.

    to me podsjeća na vidovitog milana kad je imao emisiju za loto kombinacije pozivao je da zovu svi ,pa je sa sličnom brižnošću pozivao ako još ima netko da nije dobio na lotu neka zovu sad pa da i oni dobiju i to je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare