To je to što me zanima!

Bandić o snijegu: 'Samo nam treba fen pa da sve posušimo'

Gdje je snijeg? Ja tražim snijeg, a nigdje ga nema, od Jelačić placa do Cvjetnog. Izgleda kao da je peti mjesec, zadovoljno je komentirao Bandić čišćenje snijega
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zadovoljan je kako je hrvatska metropola očišćena od snijega. 

 - Gdje je snijeg? Ja tražim snijeg, a nigdje ga nema, od Jelačić placa do Cvjetnog. Izgleda kao da je peti mjesec - zadovoljno je komentirao Bandić.

No, i dalje je zabrinut jer je zbog razlike noćne i dnevne temperature moguće padanje snijega s krovova.

- Ne daj Bože da se nekome nešto dogodi jer je 30 do 40 centimetara snijega još na krovovima. Zbog toga će sedam specijaliziranih vozila javne vatrogasne postrojbe danonoćno biti u akciji i skidati led i snijeg s krovova - kazao je Bandić te dodao kako će cijela pješačka zona biti ne čista, nego fenirana.

- Samo nam još treba fen pa da sve posušimo - istaknuo je gradonačelnik koji je dodao i kako je od padova snijega na automobile nastala ogromna materijalna šteta koju grad Zagreb treba platiti.

Komentirao i izjavu ministrice kulture Andree Zlatar koja je kazala kako je njegova odluka o zabrani plakata za predstavu "Fine mrtve djevojke" cenzura.

- Uvijek ću postupati u skladu sa svojom savješću kao čovjek, građanin, a u ovom slučaju i kao vjernik. I moja savjest je čista - istaknuo je Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • Hasenfefer 20.01.2013.

    Ovaj ljudi imamo problem. Bandić i ekipa je pojela sav snijeg. Kako je znanstvena činjenica da sve što uđe, mora izaći ( a mene ljubav jako grije pa mi temperatura na temp. isparavanja, tj motor bi mi mogel zakuhati) postoji velika mogućnost da pražnjenje vladajućih struktura počne danas. Koliko vidim kroz prozora još uvijek ni cesta ni nogostupi nisu oslobođeni od snijega. Sad jel Vam kaj može pasti s krova osim golubljeg sranja, nemam pojma, ali ne mislim isprobavati. Nadam se da ste nabavili pojaseve na napuhavanje. Čujem da ih i crkva dijeli. Pa kak su u Zagrebu u većini ovi Primorci i Dalmatinci i Gospari, valda znaju plivati. inače luzeri ono s Titanikom je moja omiljena obrada, bolje od originala. a dosta dobro opisuje bandićevu kompaniju u Zagrebu. lp i dobro jutro

  • febox 20.01.2013.

    znaš ti koliko ja plaćam za cestarinu

  • šiš 20.01.2013.

    Bandy bravo. Jedino si ti od guzonja uzeo lopatu u ruke. Ti živiš od naroda ali i za narod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare