To je to što me zanima!

Bandić o tužbi: Uzalud vam trud svirači. Jesmo se razmeli?

Budite sigurni da sam imalo pogriješio da fontane ne bi bile napravljene. Al' uzalud vam trud svirači, kaže Milan Bandić komentirajući tužbu Ministarstva gospodarstva
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je tužbu Ministarstva gospodarstva, koju su podigli zbog nezakonite gradnje fontana i pothodnika ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. Bandić je istaknuo kako on mirno spava.

- O nalazu ćemo vas izvijestiti na redovitoj konferenciji za tisak. Samo bih rekao: Uzalud vam trud svirači. Jesmo se razmeli - rekao je Bandić za 24sataTV. Dodaje kako ih poziva da se vesele i tuđim uspjesima, a smatra kako bi bilo dobro da kada bi se mogli veseliti svojim uspjesima, ali ih nemaju.

- Bolje da rade i vode ovu zemlju za koju su dobili mandat, a ne da vode računa o tome je li Bandić pogriješio ili nije - rekao je zagrebački gradonačelnik. Dodaje kako je on pod najvećom prizmom u Hrvatskoj. 

- Budite sigurni da sam imalo pogriješio da fontane ne bi bile napravljene. Al' uzalud vam trud svirači - kaže Bandić. Istaknuo je kako su fontane ogledalo grada te da će biti najljepši ulaz u europsku metropolu.

Idi na 24sata

Komentari 195

  • Hasenfefer 08.01.2013.

    Mene zanima nekaj drugo. Koliko vidim utrošena je oooooooooooooooogromna lova. Za tu lovu bi trebale biti već sve fontane u funkciji, odnosno projekt bi trebao biti gotov. Ovaj jel tko pregledao troškovnik, gdje se prvobitna ponuda napuhala na ove vanzemaljske troškove. Hebote kao da su fontane rađene na Marsu. lp Damir Bosnar, "iznenađeni" građanin

  • krapinek 08.01.2013.

    nisam iz zagreba ali mislim da zagrebu treba pametan, školovan i nadasve inteligentan gradonačelnik. bandić to nije

  • FilipKramarić 08.01.2013.

    Njega jedino podržavaju oni njegovi iz BiH... dakle sada čemo po minusima na mojem komentaru vidjeti koliko je bosančića aktivno na portalu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare