To je to što me zanima!

Bandić: Po repu dobivaju samo oni koji su uspješni

Milan Bandić ponovno je dao podršku projektu T. Horvatinčića. Rekao je kako je to projekt od javnog interesa kao i izgradnja podzemne garaže
Vidi originalni članak

Milan Bandić ponovno je dao podršku projektu Tomislava Horvatinčića. Rekao je kako je to apsolutno projekt od javnog interesa kao i izgradnja podzemne garaže u Varšavskoj ulici. Dodao je kako onima koji žele živjeti u srednjem vijeku on ne može pomoći. Na pitanje zašto dva kontejnera koje su postavili prosvjednici nisu uklonjena, kazao je kako to treba pitati policiju. Zaključio je da 'po repu' u ovoj zemlji dobivaju samo oni koji su uspješni i strše iz prosjeka. Zelena akcija je protiv Horvatinčićevog projekta najavila prosvjed danas u 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Sophia 11.02.2010.

    Bandić otplaćuje kampanju, SDP će učiniti sve da ga uništi, hoće li Bandić uspjet \"podmazati \" Milanovića?

  • olnada 11.02.2010.

    Bandicu,pitanje je KAKO su ti uspjesni postali uspjesni!?Svaka cast postenima!

  • lexus 10.02.2010.

    kengur sto se tiče 101-inice jel u redui da bandić daje nase novce neg da svoje ak oce spasit to smeće od radia, ja radim na jednom jakom radiu izvan zg mu je sjediste njima niko nebi pomogo da se to desi i jos pozivaju sve izvođače da pomognu nebili ljudi dosli sramotno i tko to opet radi bandić i njegova hercegovanska mafija.jedva čekam druge izbore pa da vise nikad nebudu oni na vlasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare