To je to što me zanima!

Bandić Pripuza zove Kondor, a Pripuz, pak, Bandića Leopard

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Snimljen je i razgovor Bandića i Tolića iz kojeg se vidi da je Bandić nakon zabrane da se glomazni otpad vozi na Jakuševac, naredio da se otpad tamo vozi u tajnosti
Vidi originalni članak

Milan Bandić je Petra Pripuza u razgovoru zvao Kondor, a Pripuz Bandića Leopard, piše Jutarnji list. To otkrivaju snimke telefonskih razgovora koje su napravili istražitelji prisluškujući Bandića i ostale u aferi Agram. Snimljen je i razgovor Milana Bandića i Ivana Tolića, člana uprave Holdinga, iz kojeg se vidi da je Bandić nakon zabrane da se glomazni otpad vozi na Jakuševac, naredio da se otpad tamo odvozi u tajnosti. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Čačić: Nećemo koalirati s Bandićem jer nema stranku, a i teško da će je imati...

Radimir Čačić, predsjednik Narodne stranke - reformista, je u nedjelju  na stranačkoj tribini održanoj u Sračincu kod Varaždina rekao kako će tražiti potencijalne partnere za zajednički izlazak na izbore. Čačić je rekao i da nisu planirali koalirati s Bandićem jer on nema stranku i teško da će je u ovim uvjetima moći organizirati, ali da su spremni na "koaliciju s njegovim biračima".

Idi na 24sata

Komentari 67

  • miros-lav 04.11.2014.

    Jedini cilj je sada unistiti ga politicki za sva vremena. Da ga se ne boje pustili bi ga kao i ostale.Drugi su krali a nista nisu uradili dok za njega se to nemoze reci.

  • TIGAR 1GBR 04.11.2014.

    "dinoan" htio bih ti odgovorit na ovo tvoje prozivanje Hercegovaca ali nisi vrijedan objašnjenja,u krajnjem slučaju niko nije kriv dok mu se ne dokaže krivnja a ti si vidim jako školovan i politički potkovan.

  • vilim 04.11.2014.

    Sada kad će djeca željeti vidjeti leoparda neće biti potrebe ići u zagrebački ZOO, jer u Remetincu svako jutro puštajau leoparda malo u šetnju i nakon toga ponovo ga vrate u kavez !!!...

Komentiraj...
Vidi sve komentare