To je to što me zanima!

Bandić strahuje: Nadam se i vjerujem da me neće ukloniti

Na dodatni upit na koga misli da će ga fizički ukloniti, Bandić je novinarima rekao: 'Sve sam rekao, znam što govorim iako sam prehlađen, nisam počeo bulazniti'
Vidi originalni članak

Nadam se i vjerujem da me neće fizički ukloniti. Ali otišli smo predaleko u demokraciji da bi se to dogodilo - poručio je gradonačelnik Milan Bandić u srijedu na konferenciji sazvanoj povodom sjednice Gradske skupštine. 

Iako nije htio reći na koga točno misli, gradonačelnik je to rekao nakon što se žestoko obrušio na svoje bivše kolege iz SDP-a. 

'Ruše, destruiraju i opstruiraju, a nisu 'pesju' kućicu izgradili'

- Ovakva skupština neće se više ponoviti u povijesti. Četiri godine glavni moto je bio sruštiti, destruirati, opstruirati. A sve to od ljudi koji nemaju niti dana radnog staža, koji nisu ni 'pesju kućicu' izgradili - rekao je Bandić upitan o izmjenama Generalnog urbanističkog plana. 

Na dodatni upit na koga misli da će ga fizički ukloniti i na koji način, Bandić je odgovorio: 'Sve sam rekao, znam što govorim iako sam prehlađen, nisam počeo bulazniti'.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • LadislausKish 25.03.2013.

    Zašto svi nešto prejudicirate...kaže Bandić ukloniti će ga..to je glupost on se kandidira ..građani biraju i to je to.Samo ,da li je dobro graditi fontane a x graoana kopaju po kontejnerima i ostale makinacije.Građani se trebaju zapitati.???????

  • naya1000 21.03.2013.

    To bi bila sigurno kap koja bi prelila čašu bijesa i revolta, svih nas koji stojicki trpimo strpljivo i ponizno čekamo da se nešto dobrog dogodi i da se maknemo iz ove mocvare u koju su nas odvukli strucnjaci školovani u specijalnim školama.

  • dahhmal 21.03.2013.

    Tu si u pravu ovi su spremni na sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare