To je to što me zanima!

Bandić uveo besplatan parking pokraj zdravstvenih ustanova

Na ovaj način mi u Gradu Zagrebu, odričući se dijela prihoda od prodaje parkirnih karata, izražavamo razumijevanje i podršku našim sugrađanima, rekao je zagrebački gradonačelnik
Vidi originalni članak

Broj zaraženih u državi, a tako i u Gradu Zagrebu, u rastu je zadnjih tjedana, a zagrebački gradonačelnik Milan Bandić povodom toga donio je odluku o uvođenju besplatnog parkiranja oko svih zdravstvenih ustanova u Gradu Zagrebu.

- U trenucima kada je epidemija korona virusa ušla u dramatičnu fazu i kada se opterećenost zdravstvenog sustava približava vrhuncu, ovom odlukom želim bar donekle olakšati našim sugrađanima koji imaju potrebu za odlaskom u zdravstvene ustanove - rekao je Bandić pa istaknuo da ovako u Zagrebu izražavaju razumijevanje:

- Na ovaj način mi u Gradu Zagrebu, odričući se dijela prihoda od prodaje parkirnih karata, izražavamo razumijevanje i podršku našim sugrađanima, te pozivamo i druge gradove da učine isto. Ova mjera bit će na snazi dok se epidemiološka situacija ne normalizira. S poštovanjem, Vaš gradonačelnik!

Još nije jasno kako će Grad regulirati parkiraju li se na besplatan parking oni koji zaista imaju potrebu za odlazak u zdravstvenu ustanovu ili samo oni koji traže mjesto koje neće platiti. Upit smo poslali glasnogovornici, no zasad nismo dobili odgovor. 

Usvojili financijski izvještaj 

Ranije istog dana je usvojen polugodišnji financijski izvještaj grada Zagreba kojeg su brojni zastupnici u Skupštini dočekali sa salvom kritika.

PRORAČUN POD KRITIKAMA Zastupnici prihvatili Bandićev proračun: 'Metoda spaljene zemlje, uništi sve što možeš...'

Tomislav Tomašević (U ime Kluba zastupnika Lijevog bloka) rekao je da je rezigniran je i zabrinut zbog gradonačelnikove "financijske neodgovornost bez presedana".

- Mislim da je to prava metoda spaljene zemlje, ajmo uništiti sve što se može, pa onaj koji dođe nakon gradonačelnika neka mu bude što teže - komentirao je.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 28.10.2020.

    Daj prestanite pisati da je nešto BESPLATNO!!!!!!!!! Čovječe Božiji, ništa nije besplatno, sve mi to plaćamo i platiti ćemo....

  • 28.10.2020.

    Pa čovjek nam vodi grad,a masku nezna stavit,evo opet naopako.

  • truckjimy 28.10.2020.

    to sto je godinama naplacivao nema veze

Komentiraj...
Vidi sve komentare