To je to što me zanima!

Bandić vas gleda: 225 kamera postavit će diljem metropole

Kamere je Grad kupio za 16 mil. kuna (bez PDV-a), a posljednjih godinu dana su bile u skladištu tvrtke King ICT, od koje su i kupljene. Postavit će ih na 75 lokacija
Vidi originalni članak

Grad Zagreb će na 75 lokacija diljem hrvatske metropole postaviti 225 kamera, tj. po tri na svakoj od njih. Večernji list javlja kako će Gradska uprava njima upravljati kako bi hvatali prometne prekršitelje. Lokacije su još tajne. Kamere je Grad kupio za 16 milijuna kuna (bez PDV-a), a posljednjih godinu dana su bile u skladištu tvrtke King ICT, od koje su i kupljene. Razlog 'skupljanju prašine' je to što se Grad i Holding nisu mogli dogovoriti o plaćanju.

Prijedlog ugovora o kamerama Gradska skupština bi trebala prihvatiti na sljedećoj sjednici. Ukoliko prijedlog prođe, kamere će odmah postaviti, kaže Mate Kraljević, voditelj prometnog redarstva u gradskoj upravi. Sjedište 'Velikog brata' će biti u Jagićevoj ulici, a snimat će cijeli dan.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 41

  • ozujaner 22.09.2011.

    Nemam komentara, ali bih mogao sipati najgnusnije psovke bar sat vremena... kad bih smio! Hej, Admin!! Do kojeg reda veličine smijem psovati i vrijeđati gradsku upravu? Ako grozotu ocjenimo od 1 do 5?

  • laky777 22.09.2011.

    pre ocajno prodes kroz crveno i doci ce ti kazna a loolll to mi je malo debilnu sad cu si zatamnit prednje staklo da mi ne ulaze u privatni zivot :S

  • halo to sam ja 22.09.2011.

    Koji kretenizmi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare