To je to što me zanima!

Bandić: Veselim se sjednici i svim dojučerašnjim drugovima

Zagrebački gradonačelnik je također poručio kako od fontana nije odustao: 'To je na sreću svih onih 79 posto građana koji podržavaju fontane. Fontane idu dalje.'
Vidi originalni članak

Moji dojučerašnji drugovi, nestašna djeca, veselim se da ću s njima sutra provesti vremena. Žao mi je što nisam bio prisutan na prošloj sjednici Skupštine, ali ću sada s njima provesti vremena - poručio je tako oporbenim zastupnicima gradonačelnik Milan Bandić prije održavanja sjednice Gradske skupštine u četvrtak. 

Kako je naglasio Bandić, zbog činjenice da su oporbenjaci rebalans proračuna koji ide na dnevni red, prozvali kozmetičkim, pretpostavlja kako će  rasprava biti i više nego zanimljiva.

Bez obzira na krizu i recesiju Grad Zagreb ne može biti u potpunosti zadovoljan, ali u odnosu na drugi dio Hrvatske, Grad Zagreb je pozitivan primjer, Bandić o rebalansu proračuna

- Bez obzira na krizu i recesiju Grad Zagreb ne može biti u potpunosti zadovoljan, ali u odnosu na drugi dio Hrvatske, Grad Zagreb je pozitivan primjer - komentirao je Bandić rebalans proračuna. 

Kako je, pak, poručio pročelnik Slavko Kojić novac dobiven u sporu omogućio je Gradu sanaciju deficita iz prethodnih godina.

- Što prije moramo u plan prihoda uvrstiti 109 milijuna kuna za zdravstvo kako bi sanirali dugove i kamate koje su se nagomilale upravo zbog onih koji danas upiru prstom u rebalans, a do jučer su govorili da u sporu u koji smo ušli i na kraju ga dobili ćemo izgubiti - rekao je Kojić. 

Bandić je također poručio kako od fontana nije odustao.

'Fontane idu dalje'

- To je na sreću svih onih 79 posto građana koji podržavaju fontane. Fontane idu dalje. Zašto ih nisam riješio lani? Zato da ih možemo prezentirati i ove godine - odgovorio je Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Corleone Michael 24.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • vlastpri 24.07.2014.

    molimo jednu fontanu na trešnjevci, ona kod cibone nije u funkciji ;)

  • jožek2 24.07.2014.

    Ja puno toga više ne razumijem ni u politici ni u samom Zagrebu ni oko Bandića. Po komentarima vidim da velika večina ne voli i ne podnosi Bandića a on već godinama pobjeđuje u Zagrebu i kao stranački vođa i sad već drugi puta kao neovisni, to je neki fenomen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare