To je to što me zanima!

Bandić vodom spašavao stvar: 'Tu je i Marx zaflekao kravatu'

Milan Bandić nije došao u Bruxelles hodočastiti Marxovim stopama, niti čitati Kapital, nego je došao - po kapital. Na konferenciju gradonačelnika glavnih gradova EU-a
Vidi originalni članak

Tu je i Karl Marx zaflekao kravatu - komentirali smo, u polušali, zajedno sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandića koji je jučer pokušavao očistiti svoju zaflekanu kravatu u restoranu La Maison du Cygne u centru Bruxellesa.

Inače je to restoran u kojemu je zaista Karl Marx slavio Novu godinu 1848., tu je dolazio tijekom svog boravka u Belgiji, kada je napisao neke od najčuvenijih eseja, među ostalim, zajedno s Engelsom, i Manifest komunističke partije.

Ne znamo samo što će reći Bandićev koalicijski partner Zlatko Hasanbegović

No, Bandić nije došao u Bruxelles hodočastiti Marxovim stopama, niti čitati Kapital, nego je došao - po kapital. Na konferenciju gradonačelnika glavnih gradova EU-a, koji su u Europskoj komisiji razgovarali o povećanju ulaganja iz EU fondova u javne investicije u njihovim gradovima, a potom i ručali u ovom restoranu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • max2017 25.09.2018.

    raskopčati košulju,zasukati rukave,...pa hrgetinu u ruku i trpaj ,brada masna.......to mi je prizor uz rvatine zbih....Bečki građanin kao on se zafleka z gemištom.......

  • nickkobalt 25.09.2018.

    spik kroejša ili engleski

  • Munjara1969 25.09.2018.

    Kao da je u Grudama.... ili sa Gancima na partijani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare