To je to što me zanima!

Bandić zamezio u Petrinji: 'Zvali smo ga na jelo, poslao je hranu'

Vrijedni kuhari volonteri iz off-road kluba Piva Dvije počastili su roštiljem zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i njegove suradnike. Volonteri kažu da je pojeo iz pristojnosti, a ne da je došao besplatno jesti
Vidi originalni članak

Hvala svim volonterima koji nesebično pomažu!, napisao je na svom službenom Facebook profilu zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nakon obilaska potresom porušene Petrinje i okolice. Nije odolio pozivu off-road kluba Piva Dvije, koji ondje razvozi pomoć i hranu te su ga počastili roštiljem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uz pratnju svoje svite, kao i pročelnika Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavla Kalinića, prihvatio je poziv i probao je ponuđene delicije volonterske kuhinje. Potom ih je nahvalio.

-  U organizaciji Udruge hrvatskih ugostitelja svakodnevno njih 600 već 12 dan, na 6 postavljenih lokacija u Sisačko-moslavačkoj županiji besplatno kuhaju i pripremaju obroke! Do sada su skuhali više od 100 tisuća obroka i pripremili oko 90 tona namirnica. Ekipa iz Zagreba je ipak najbrojnija - napisano je na Bandićevom profilu. 

Ta objava nije privukla pažnju, no zatim se pojavila snimka jednog od sudionika okupljanja na kojoj Bandić reže komad mesa, jede i uživa. Počele su odmah prozivke na račun gradonačelnika, no javio nam se Darko Ivaković, predsjednik off-road kluba, i rekao kako je Bandić bio njihov gost.

- Mi smo na terenu od prvog dana, pomažemo HGSS-u i razvozimo pomoć i hranu na teško dostupne lokacije. Imamo puno članova i donatora pa smo počeli i kuhati hranu za sve. Dio naših poznaje gradonačelnika Bandića i kad su čuli da je u Petrinji, pozvali su ga na ručak - kaže Ivaković. Dodao je kako im je Bandić donio simbolične poklone te su ga počastili roštiljem. Prihvatio je, kaže, iz čiste pristojnosti.

- Rekao je kako će Grad Zagreb poslati donaciju u hrani i to je stiglo već sljedeće jutro. Dobili smo oko 400 porcija mesa, kave, svega. Ti koji su ga snimili i optužili, jeli su taj dan s njim, a zatim i hranu koju je Zagreb poslao. Ljudi su nezahvalni - kaže Ivaković koji zahvaljuje na donaciji.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Usora1 12.01.2021.

    donirali su gradjani zagreba a ne bandic, e sad to sto im je on jos uvijek gradonacelnik muka je velika a kako izgledabila i ostati ce.

  • korisničko ime zauzeto 12.01.2021.

    i vlada bi to jela al nema kavijara i jastoga

  • KAJ - ZG 12.01.2021.

    Njemu se roštilj priprema a običnom puku bažulj... Pali su u očima ovi iz kluba Piva Dvije. Oni su obične ulizice, fektaši i dodvorači.

Komentiraj...
Vidi sve komentare