Obavijesti

News

Komentari 45

Bandić zamezio u Petrinji: 'Zvali smo ga na jelo, poslao je hranu'

Bandić zamezio u Petrinji: 'Zvali smo ga na jelo, poslao je hranu'
4

Vrijedni kuhari volonteri iz off-road kluba Piva Dvije počastili su roštiljem zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i njegove suradnike. Volonteri kažu da je pojeo iz pristojnosti, a ne da je došao besplatno jesti

VIDEO

Hvala svim volonterima koji nesebično pomažu!, napisao je na svom službenom Facebook profilu zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nakon obilaska potresom porušene Petrinje i okolice. Nije odolio pozivu off-road kluba Piva Dvije, koji ondje razvozi pomoć i hranu te su ga počastili roštiljem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uz pratnju svoje svite, kao i pročelnika Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavla Kalinića, prihvatio je poziv i probao je ponuđene delicije volonterske kuhinje. Potom ih je nahvalio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-  U organizaciji Udruge hrvatskih ugostitelja svakodnevno njih 600 već 12 dan, na 6 postavljenih lokacija u Sisačko-moslavačkoj županiji besplatno kuhaju i pripremaju obroke! Do sada su skuhali više od 100 tisuća obroka i pripremili oko 90 tona namirnica. Ekipa iz Zagreba je ipak najbrojnija - napisano je na Bandićevom profilu. 

Ta objava nije privukla pažnju, no zatim se pojavila snimka jednog od sudionika okupljanja na kojoj Bandić reže komad mesa, jede i uživa. Počele su odmah prozivke na račun gradonačelnika, no javio nam se Darko Ivaković, predsjednik off-road kluba, i rekao kako je Bandić bio njihov gost.

- Mi smo na terenu od prvog dana, pomažemo HGSS-u i razvozimo pomoć i hranu na teško dostupne lokacije. Imamo puno članova i donatora pa smo počeli i kuhati hranu za sve. Dio naših poznaje gradonačelnika Bandića i kad su čuli da je u Petrinji, pozvali su ga na ručak - kaže Ivaković. Dodao je kako im je Bandić donio simbolične poklone te su ga počastili roštiljem. Prihvatio je, kaže, iz čiste pristojnosti.

- Rekao je kako će Grad Zagreb poslati donaciju u hrani i to je stiglo već sljedeće jutro. Dobili smo oko 400 porcija mesa, kave, svega. Ti koji su ga snimili i optužili, jeli su taj dan s njim, a zatim i hranu koju je Zagreb poslao. Ljudi su nezahvalni - kaže Ivaković koji zahvaljuje na donaciji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a