To je to što me zanima!

Bandićev apel mladima: 'Želim vam dobar ljetni provod, ali pazite, dužni smo čuvati starije'

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zaželio je mladima dobar provod ali ih je pozvao i na odgovornost jer, istaknuo je, ne smiju zaboraviti da se nakon odmora vraćaju svojim roditeljima i baka i djedovima...
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Milan Bandić uputio je apel mladim ljudima u kojem ih je, u ovo vrijeme pandemije koronavirusa, zamolio za oprez.

Druželjubivost je samo jedna od prepoznatljivih kvaliteta i osobina utkana u generacije Zagrepčana i našega grada!

Vedar duh i ljubav prema prijateljima, posebice u ovim nepredvidljivim vremenima, svakako je potrebno zadržati i zato gradimo zajedništvo i očuvajmo uzajamnu povezanost!

Svima nam je ponekad potreban odmor od svakodnevice, ali nas ova današnja izlaže odgovornosti na koju ne smijemo zaboraviti niti u trenucima bezbrižnosti.

RIZIK ZA ZARAZU Najugroženiji radnici domova za starije, a prodavači su sigurniji

Dragi mlađi prijatelji, želim vam dobar provod i zabavne ljetne trenutke, ali vas istovremeno molim – ne zaboravite da se nakon odmora vraćate svojim roditeljima, bakama i djedovima, sredini koja se teže suprotstavlja bolesti. Tu, kako volim reći – najmudriju generaciju dužni smo čuvati, kao i jedni druge.

Razumijem i osobno vaše društvene potrebe, ali vas pozivam na odgovornost, želeći da vam od ljeta ostanu samo lijepe uspomene!

Idi na 24sata

Komentari 59

  • VLADEK72 17.08.2020.

    Ja se poveselio da ga neću morati gledati par mjeseci, kad evo ti nezamjenjivog.

  • sonic31 17.08.2020.

    Njega sve bolesti napadaju samo korona nece haha

  • Selo_malo 17.08.2020.

    Sada su mladi krivi za sve. Pitam se samo koji to mladi u naciji koja je među 5 nacija na svijetu po pitanju starosti stanovništva. Sa ili bez Korone mi smo kao nacija pri kraju postojanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare