To je to što me zanima!

Bandićeva kći 'džabe' je živjela 15 godina u prijateljevu stanu

Stan je Vesna Bandić kupila jeftino od Željka Šelendića krajem prošle godine. Šelendić je s Gradom odradio mnoge poslove...
Vidi originalni članak

Ana Marija Bandić, kći zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića, besplatno je 15 godina živjela u stanu koji joj je mama nedavno jeftino i u gotovini kupila, objavio je RTL.

Riječ je o stanu od 68 kvadrata koji je Vesna Bandić krajem prošle godine kupila za 854 tisuće kuna, odnosno za nešto manje od 115 tisuća eura. Stan je kupila od poduzetnika Željka Šelendića, koji je s Gradom Zagrebom odradio mnoge poslove.

U ZEMLJI SINKOPE Što nam poručuju Milan Bandić i njegov pas? Da smo budale?

Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a, pozvao je Uskok da preispita odnos Bandića i Šelendića. Izjavio je i da traži premijera Andreja Plenkovića da se očituje o svojem koalicijskom partneru te kaže računa li nakon ove afere na njega.

Gradonačelnik Bandić na pitanje novinarke RTL-a o spornom stanu nije htio odgovarati, nego je samo kratko poručio: “To su tlapnje”. Stan je, kako je javio RTL, uredio arhitekt Ante Vrban, a na uređenje stana potrošeno je gotovo 300.000 kuna. No račun je bio na obrt Šelendićevih jer kći zagrebačkoga gradonačelnika očito nije htjela da se vidi kako kupuje skupi namještaj. Vrban je inače obiteljski prijatelj Bandićevih, a uređivao je i gradonačelnikov stan u Bužanovoj ulici. RTL je objavio i kako Vrban nikad nije naplatio račune, nego mu je Bandić zahvalio tako što mu je darovao stan od 30 kvadrata na Vrbiku, koji je on potom prodao. Inače, stan u kojem živi Bandićeva kći prije šest godina pretresao je Uskok jer je zagrebački gradonačelnik bio uhićen. Pretresi su tad pokazali da Bandić voli luksuz i skupi namještaj.

JURIČAN OPET 'U SRIDU': 'Bijedo, čak si i ključeve grada na karnevalu dao svom pajdi...'

Sporni stan je dosad promijenio tri vlasnika, jer ga je Šelendić, dva mjeseca prije nego što će se u njega 2005. useliti Ana Marija Bandić, kupio od Nikice Valentića.

Idi na 24sata

Komentari 202

  • NitkoNikad_1 17.03.2020.

    Problem je da taj lopov jednostavno ne voli Hrvatsku, potkradajući i aktivno slabeći ekonomiju Hrvatske, uništavajući budućnost mladima i šaljući ih u inozemstvo taj izdajica se svrstao u red istih kao Mladić, Šešelj i slični. Čovjek je izdajica i kao takav treba biti tretiran. Obiteljski sram.

  • BUZ_2 04.03.2020.

    Porezna vlasniku stana mora odrediti plaćanje utajenog poreza i kaznu za neprijavljivanje iznajmljivanja i utaju poreza. Svatko mora prijaviti najam stana pa i za nula kuna, ali onda mora plaćati porez po izračunu i službenoj procjeni porezne uprave. To je isto kao da prodajete nešto u vrijednosti 1000 kn za 1kn, jer porezna vam daje rješenje o porezu ne na jednu kunu već na 1000 kn vrijednosti prodaje.

  • Usora1 03.03.2020.

    a jeste znatizeljni.... navalili na tog jadnog selendica..... pa nije vam on izabrao bandica za "celnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare