To je to što me zanima!

Banke su upisane na stanove Ivaniševića i Thompsona

Thompson je stan koji dijeli sa suprugom opteretio hipotekom od 1,750.000 dolara. Ivaniševiću bivša supruga jamči svojim stanovima za kredit od dva milijuna eura
Vidi originalni članak

Radnička ulica u Zagrebu nekoć je bila periferija u kojoj su, u malim kućercima, kao što ime kaže, živjeli radnici. U međuvremenu grad se proširio preko Save, a radničko se naselje, iako teritorijalno pripada Trnju, postalo gotovo središtem grada. Investitori su ondje otkupili kućice s njihovim dvorištima, skladišta propalih socijalističkih tvrtki i sagradili četvrt koju nazivaju zagrebačkim Cityjem. Ondje su sjedišta banaka, i uspješnih poduzeća, pa je bilo logično da se podigne i zgrada s luksuznim stanovima.

U njoj su 2010. godine, vodeći se za svjetskim trendovima, na najvišoj etaži penthouse kupili pjevač Marko Perković Thompson i njegova supruga Sandra, te supruga našeg najuspješnijeg tenisača Gorana Ivaniševića Tatjana. I dok se Perković sa suprugom i petoro djece u novi luksuzni stan doselio iz vile na zagrebačkom Vrhovcu, Ivaniševići svoj stan koji su kupili u roh-bau izvedbi nikada nisu dovršili niti živjeli ondje. U međuvremenu Thompson je s obitelji odselio u Split, a stan je oglasio za prodaju. Osim što su se pjevaču i tenisaču svidjeli stanovi u istoj zgradi, još im je jedna stvar zajednička - obojica su te nekretnine opteretili velikim hipotekama zbog podizanja kredita.

>>>Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 178

  • zorangutan 09.09.2014.

    hmmm čudno kako pod hipotekom nije ni jedan od 7 stanova Ive Josipovića...valjda Ivo ima nakon 50 god strahovlade njegovog oca ANTE!!Ili se možda nakasirao preko ZAMPA!!

  • ni vrit ni mimo 08.09.2014.

    fučka se njemu za penthaus koliko stanova gradi sa svojim menađerom ima on izvore koji branitelj se ili umjetnik uspio u svojoj karijeri toliko zbrinuti,niiti jedan ,koliko je firmica njihovih na ostale članove familije,brinuo bih se da se mučio sa svojih deset prstiju kao večina nas ovdje

  • odiseja 08.09.2014.

    e jes mi ih žao !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare