To je to što me zanima!

Banožić priznao da će na vrhu vojnog nebodera biti jacuzzi: 'Na koji način da ga uklonim?'

Projekt koji je naslijedio od Damira Krstičevića narastao je s 47 na 61 milijun kuna. Banožić uvjerava da je potpisao samo jedan dodatak ugovoru i njime priznao dio troškova koji su naknadno rasli
Vidi originalni članak

Maskirna vojna višekatnica u Zagrebu zatvorena je i prazna. Ministar obrane Mario Banožić je za Dnevnik Nove TV potvrdio da će se na vrhu zgrade, u sklopu wellnessa, ugraditi i - jacuzzi. 

- Od tih 8.2 milijuna kuna jedan jacuzzi košta 60 tisuća kuna i on je bio dio glavnog projekta iz 2016. Vi nemate tu što sada - na koji način da ja uklonim instalacije, to je nešto što je već izgrađeno? - ispričao je Banožić. 

999 MILIJUNA ZA RAFALE Banožić na sastanku NATO-a: 'Hrvatska je kupnjom aviona pokazala predanost cilju'

Na pitanje bi li, dok je bio ministar, ugrađivao jacuzzi, Banožić je rekao da mu je teško to komentirati i da ne želi okrenuti "nekog protiv kolega koji su bili u prijašnjem razdoblju". 

-  Vjerujem da je rađeno u najboljoj namjeri - rekao je. 

Odabrali su domaćeg proizvođača namještaja koji sav namještaj radi po mjeri. Banožić je poručio kako očekuje da objekt bude opremljen u iduća dva mjeseca. 

MINISTAR OBRANE U VINKOVCIMA Mario Banožić: Nabava aviona odvraća moguće agresore na RH

- Riječ je o specifičnoj izgradnji i sav namještaj mora ići po narudžbi. Nadam se da ćemo u budućnosti biti malo precizniji po pitanju projektiranja - ispričao je. 

Projekt koji je naslijedio od Damira Krstičevića narastao je s 47 na 61 milijun kuna. Banožić uvjerava da je potpisao samo jedan dodatak ugovoru i njime priznao dio troškova koji su naknadno rasli. Nije otkrio koliko su još dužni splitskom izvođaču, koji je s radovima kasnio.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Azithromycin1984 24.06.2021.

    Btw.,Jacuzzi je ime kompanije koja proizvodi hidro-masažne kade odnosno brand.Dakle Kaladont nije isto što i neka druga pasta za zube...Digitron... i tako....E, pa sad me zanima da li je Jacuzzi u pitanju ili neka druga hidro-masažna kada...?Hvala unaprijed!

  • Usora1 24.06.2021.

    pa kad moue zmajlovic i dombovic sto ne bi i ministar. krsticevic se samo zeznuo u racunici....

  • ajetodoo 24.06.2021.

    Baš me zanima kako će jakuzii izgledati par mjeseci nakon početka upootrebe. Pa to treba održavati , glancati, čistiti od kamenca kojeg u zagrebačkoj vodi ima napretak. A da će se oko toga truditi struktura ljudi koji bi trebali useliti, čisto sumnjam. Uzaludno bačen novac na opremu koja će izgledati kao špilja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare