To je to što me zanima!

Banožić ročnicima: Stupili ste među pobjednike, čuvajte vrijednosti Domovinskog rata

U vojarni “123. brigade HV-a” u Požegi prisegnuo je 35. naraštaj ročnih vojnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju, a svečanu prisegu dalo je 96 ročnica i ročnika.
Vidi originalni članak

Ministar obrane Mario Banožić čestitao je u srijedu na prisezi 35. naraštaju ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju te im je zahvalio jer su "prihvatili izazov i stupili u redove pobjednika koji s ponosom čuvaju vrijednosti Domovinskog rata na kojima počiva hrvatska sloboda".

FIJASKO S OPHODNIM BRODOVIMA DORH ispituje govori li Banožić istinu: Što krije ugovor MORH-a i Debeljaka oko ratnih brodova?

U vojarni “123. brigade HV-a” u Požegi prisegnuo je 35. naraštaj ročnih vojnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju, a svečanu prisegu dalo je 96 ročnica i ročnika.

„Ponosan sam na hrvatsku mladost koja je danas simbolično započela svoj vojnički put u Hrvatskoj vojsci. Vjerujem kako će uz pomoć iskusnih instruktora Središta za obuku pješaštva i oklopništva u Požegi dobiti potvrdu da je njihov odabir ispravna, domoljubna odluka i da prihvaćaju časni poziv hrvatske vojnikinje i vojnika", poručio je Banožić u čestitki, a priopćilo Ministarstva obrane.

KLAUŠKI O BANOŽIĆU Beroš vs. Banožić: Serviraju li se zahtjevi za opozivom samo ministrima koji to zaslužuju?

Prisega, naglasio je, obvezuje. "Ali uvjeren sam kako ste pristupanjem u redove Hrvatske vojske pokazali i odlučnost i fokusiranost na izgradnju sebe kao ponosne pripadnice i pripadnika Oružanih snaga! Od danas i vi pridonosite snazi jedine i vječne domovine Hrvatske!“, poručio je ministar Banožić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Jožek121 15.09.2022.

    Kad vidim ovog keiminalca banožića sedamdana mi je zlo, i imam proljev.

  • uroš blesavi 15.09.2022.

    Zaboravio si im reći da paze kad koriste opijate da ih ne haltaju😗

Komentiraj...
Vidi sve komentare