To je to što me zanima!

Banožić se gura, a žene mu nose kišobran. Psihijatar: ‘Želi da svi vide da je on postao uspješan...'

Vožnja skupocjenim državnim Mercedesom, koji troši 30-ak litara te stalno isticanje da je doktor znanosti jasno pokazuje da ministar želi svima pokazati da je uspio u životu, tvrdi stručnjak
Vidi originalni članak

Naši političari pa i ministri imaju velikih problema s neverbalnom komunikacijom, a zaboravljaju da građani sve više to primjećuju. Savjetovao bih sve naše političare da se pozabave time jer se u neverbalnoj komunikaciji ne može lagati, pa je to dosta delikatno. Što se tiče situacije ministra Marija Banožića, kad je stao ispred ministrice Vučković, mislim da je to bio nezgrapan potez, koji je nehotice napravljen. Siguran sam da nije bilo namjere, posebice jer su iz iste organizacije.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • Suštinu u prvi plan 29.07.2022.

    Psihijatar se eufemistički izražava u interpretaciji Banožićeva držanja. Ne, Banožiću se nitko u zemlji ne divi jer nema zbog čega. Njegovo imenovanje u Vladu nije nikakav osobni uspjeh u životu, koji bi izbrisao njegovu osrednjost u školovanju i stručnosti. U Vladi je isključivo po geografskom ključu sastavljača. Ljudi s višim akademskim zvanjima ne izvikuju ih drugima u lice u svakodnevnoj komunikaciji.  Izraz primitivizma palanke. Doktorat s Osječkog Ekonomskog fakulteta  je n-terazredna stvar. Za ministra obrane nikakva referenca "doktorat" iz turizma.

  • max2017 29.07.2022.

    Da nije ušao u konflikt s Predsjednikom davno bi letio......no Plenkoviću je dobro došao za "tvrdu kohabitaciju"........loš čovjek, nikakav stručnjak, umišljen a jad i bijeda od kvaliteta za položaj.....

  • Luna777 29.07.2022.

    Čudim se što nije stajao pokraj Plenkovića! Gromobran. Stao je ispred žene, jer misli da tako može. Bravo za Božinovića, vidi se stara škola pristojnosti i kulturnog ponašanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare