To je to što me zanima!

Barišić 'pjeva': Ježić Petrinom dečku isplatio 100.000 dolara?

Vlasnik Diokija uzdržavao je Andreja Dojkića, bivšeg dečka Sanaderove kćeri dok je on boravio u SAD-u. Osigurao mu je i BMW serije 3 na korištenje, piše Jutarnji list
Vidi originalni članak

Mladen Barišić navodno je otkrio istražiteljima Uskoka da je vlasnik Diokija, Robert Ježić, uzdržavao bivšeg dečka Petre Sanader, doznaje Jutarnji list. Prema saznanju lista, Ivo Sanader je osigurao Andreju Dojkiću poseban tretman dok je deset mjeseci boravio s njegovom starijom kćeri u New Yorku. Najvažniji detalj jest da je Sanader dogovorio s Ježićem da uplati novac Dojkiću na račun. Ježić je prema Petrinom dečku bio jako galantan te mu je mjesečno s računa tvrtke uplaćivao po 10 tisuća dolara. Također, Jutarnji navodi kako je Ježić Dojkiću osigurao korištenje BMW-om serije 3, a zatim i da ga povoljno otkupi od ovlaštenog zastupnika Tomića.

Iako je nepoznato zašto je Ježić pokrivao troškove dečka kćeri bivšeg premijera, nagađa se da je motiv dogovor s HEP-om o najnižim cijenama za električnu energiju prodanu tvrtkama riječkog poduzetnika. Zbog istog razloga je Sanader, sumnja Uskok, od Ježića dobio blindirani BMW vrijedan više od 4 milijuna kuna.

>>> Izvorni članak pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 32

  • rođo rođin1 16.02.2011.

    ne kužim kak je ježić mogao nariktat da dojkić otkupi jeftinije BMW od tomiće?jedino šta mi pada na pamet je da je ježić platio razliku od uplaćene cijene.

  • brko1 16.02.2011.

    U Rijeci je vladalo mišljenje da ovdje nema tajkuna i muljatora pretvorbi. Ima ih ima. Jedino me zanima gdje je Linić?

  • ToM3K 16.02.2011.

    a i btw nešto previše ovi mladi dns voze bmw-e...sanaderu šta radiš od svojih kćeri?? sram te bilo. jadna djeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare