To je to što me zanima!

Barroso i Füle stižu u Zagreb poručiti da se obave reforme

Nakon Hrvatske, Jose Manuel Barroso i Štefan Füle posjetit će BiH, Crnu Goru i Makedoniju. Susrest će se s Kosor, Josipovićem i govoriti pred zastupnicima...
Vidi originalni članak

Šef Europske komisije Jose Manuel Barroso i povjerenik za proširenje Štefan Füle sastat će se danas s hrvatskim čelnicima kako bi ih ohrabrili da obave preostale reforme koje traži EU. Barroso će nakon sastanka s Kosor i Josipovićem, govoriti pred zastupnicima. Susrest će se i sa građanima u centru Zagreba. Hrvatska treba do kraja pregovora zatvoriti još 7 poglavlja, a najteže je Poglavlje 23-Pravosuđe i temeljna prava, javlja HRT. Nakon Hrvatske, EU čelnici posjetit će BiH, Crnu Goru i Makedoniju. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Car Mrgud 07.04.2011.

    I ta dvojica troše proračunsku lovu (srećom ne našu,nego onu eua) na piz....je...Nego da prijeđemo na nešto važnije: kako nam je medo Knut? Jel još mrtav ili...?

  • 07.04.2011.

    Tužan je taj naš sluganski mentalitet. Tužni su svi naši sluganski političari. Nije problem u eu, oni su 'legalizirani' kolonizatori. Mi smo jadni kad se iz petnih dodvorničkih žila trudimo da nas sa što manje muke što temeljitije potlače.

  • BobiSolo 07.04.2011.

    Kak molimo za svoju propast, jesmo budale, kad nas i ovi opljačkaju, reči će sami ste to htjeli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare