To je to što me zanima!

BBB: Od danas možete donijeti građevinski materijal za obnovu kuća na parking Borongaj

Dinamovi navijači organizirali su prihvat građevinskog materijala za obnovu kuća na Banovini. Cigle, crjepovi i sve što možete donirati samo treba donijeti na parkiralište na Borongaju. Palete čekaju spremne
Vidi originalni članak

Obavještavamo sve koji su voljni donirati građevinski materijal da to mogu učiniti na parkiralištu između okretišta tramvaja Borongaj i maksimirskog stadiona (na fotografiji ispod teksta). Na ovoj lokaciji organiziramo prihvat i daljnju distribuciju građevinskog materijala na područja pogođena potresima kako bi se što prije sanirala oštećenja na obiteljskim domovima i ostalim objektima. Molimo sve da na spomenutu lokaciju ne donose prehrambene namirnice već isključivo građevinski materijal! Skladište će raditi svaki dan najmanje sljedećih 14 dana od 10-17 sati. Sve upite možete poslati privatnom porukom na ovu stranicu, piše na stranici Bad Blue Boysa.

Na parkiralište su posložili palete koje čekaju prihvat građevinskog materijala. 

Izgleda to sve prilično organizirano.

POGLEDAJTE VIDEO: BBB pomogli Alminom sinu


 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • muškarčina_1 04.01.2021.

    Sakupilo se bude desetak vrsti crijepova po sto komada. Ljudi se budu riješili smeća a svatko tko zna nešto o građevini od više vrsti crijepova se nemože složiti krov.

  • škorpion1980 03.01.2021.

    Baš me zanima kada ćete objaviti u narednim danima sličan članak.Nadam se da griješim.

  • omniameamecumporto 03.01.2021.

    Sve je to OK postoji dobra i plemenita namjera ali ništa više. Vlada se nije od početka postavila kako treba i onda su pojedine grupe i građani počeli pojedinačne akcije. Naravno sve opet OK ali te akcije treba koordinirati.Zašto za početak nije ustoličen štab koji bi imao kartu cijelog ugroženog teritorija ispred sebe, dakle svih sela i zaseoka i u svakoj toj jedinici po čovjeka koji bi predstavljao zajednicu i promptno  dojavljivao potrebe građana. BBB kao isvi ostali individualci, te CK , HGSS odlazili bi ciljano na mjesta sa trenutnim potrebama. Na taj bi način bili upućeni u sve.Ovo sa paletama na parkiralištu i kiši samo je dobra namjera i ništa više ,vapaj onih koji žele pomoći kad vide nemoć i nesposobnost onih koji bi morali profesionalno odrađivati svoj dio posla jer su za to plaćeni. Palete pod hitno skloniti sa parkirališta jer ne može ništa osim cigle i crijepa tamo stajati. No to  bi možda samo mogla biti ideja da se otvori neki skladišni prostor van grada gdje bi građani koji stvarno imaju viškove deponirati svoje donacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare