To je to što me zanima!

Telegraph: Oslobođen hrvatski heroj general Ante Gotovina

BBC prenosi atmosferu iz sudnice i sa glavnog zagrebačkog trga. Pišu kako su ratni veterani pljeskom dočekali oslobađajuću presudu dvaju generala
Vidi originalni članak

I svjetski mediji su danas izvjestili o oslobađajućoj presudi generalima Gotovini i Markaču. 

BBC piše kako je mnoštvo građana pljeskom pozdravilo presudu koju su dočekali na glavnom zagrebačkom trgu. 

Izvjestili su i o bdijenjima te molitvi u crkvama diljem zemlje te kako su ratni veterani i biskupi pozvali narod da ustane protiv nepravde. 

Opazili su i da generali za vrijeme izricanja presude nisu pokazivali emocije, no njihovi pristaše koji su se našli u sudskoj galeriji, odmah su zapljeskali i grlili se. 

- Naši generali su heroji jer su riskirali živote da spase našu zemlju i oslobode narod, prenosi AFP izjavu Anđele Anić (26).

Britanski Telegraph pod naslovom 'Oslobođen hrvatski heroj Ante Gotovina', citira premijera Zorana Milanovića i navodi kako je narod u suzama dočekao presudu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • MALA RAJA 17.11.2012.

    Neka pišu, nek se zna, to je ponos nas HRVATA !!!

  • DrazenVrankovic 17.11.2012.

    Mislili su da smo zlolcinci a sada je i to zaustavljeno istina je dosla na vidjelo ,napokon su progledali i ovo je poruka svima njima koji su nas mrzili,njima dvojci kao i ostalima svako dobro zelim BOG I HRVATI-ZIVOT LETI KAPETANE-Poz.iz RTINE kraj Zadra!!!!!!!!!!!!

  • sestro 16.11.2012.

    dnas je vraćen ponos hrvatskom narodu..taj isti ponos komunisti su ubijali kad god i gdje god bi stigli..danas ih nema baš nešto na forumima ..postovi su nekao rijetki..pokrili se ušima..koga će sad vrijeđat..od danas nemaju osnove za tuđmana šuška generale..sad će se morati međusobno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare