To je to što me zanima!

Beba ispala iz auta u nesreći koju je skrivila vozačica (19)

Srbija: Neiskusna vozačica (19) pretjecala je kolonu. Vidjevši vozilo u suprotnom smjeru, vratila se u traku, ali izgubila kontrolu. Auto se prevrtao, a beba je ispala
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u srijedu na cesti Preljina - Kraljevo kraj Čačka teško je ozlijeđena sedmomjesečna beba. Vozačica Renault Clija M. M. (19) krenula je pretjecati kolonu. Vidjevši vozilo u suprotnom smjeru, naglo se vratila u svoju traku, piše Blic.

 Izgubila je kontrolu, skrenula sa ceste i više puta se okrenula. U prevrtanju je beba ispala iz auta i ostala ležati na zemlji. 

Priključili su je na aparate za disanje na intenzivnom odjelu Kliničkog centra u Kragujevcu. U kritičnom je stanju. Lakše je ozlijeđena djevojčica J. M. (2), a teško su ozlijeđene tri žene, među kojima su i dvije majke ozlijeđenih djevojčica. Sve su u rodu. Njih četiri zadržane su u bolnici u Čačku. Stabilno su i životi im nisu ugroženi. 

U nesreći su oštećena i druga vozila, ali nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • gorancbr 10.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mmbuje 10.11.2011.

    kolona se ne pretjece... to bi trebali svi znati

  • laptop1987 10.11.2011.

    najjači su mi oni koji nemaju vozačku a prave se pametni... istina je da opreza nikad dosta, ali u prometu je lako pogriješiti. možda je žena procijenila da može pretjecati, ali je vozilo iz suprotnog smjera prebrzo naišlo. otkud mi sad to možemo znati... SVAKOME SE MOŽE DOGODITI! oni koji su stalno u prometu to znaju, svakome se dogodilo da su izbjegli nesreću za dlaku, eto ona nije imala tu sreću

Komentiraj...
Vidi sve komentare